2777
2789
عنوان

با کسی که خونه و ماشین نداره ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2764 بازدید | 43 پست

چرا اخه انقد انتظارا از پسرا بالا رفته؟تروخدا رحم کنید بهشون گناه دارن 

تو این گرونی که هر روز همه چی بالا میره بنده خداها از چند سالگی باید کار کنن که هم خونه دار شن هم ماشین؟

منظورم با اسی نیست کلی گفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله هشت سال پیش کردیم.بنگاه که نیست، یه ادمه.قرارداد اقتصادی هم نبستیم ،میخوایم یه رابطه جدید و شروع کنیم.

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

یعنی چی رهن نکنه؟پس میخاد کنار مادرش زندگی کنه

اگه اینطوریه نه ولی اگه یه خونه هر چند کوچیک و جدا رهن کنه اره،همسرم زمانی که ازدواج کردیم شرایطش اینطوری بود ولی خونه جدا رهن کرد وکاملا مستقل هستیم

اون واسه زمان ارزونی بود ن الان

نه واسه ۲سال پیش بود😂

۹۹/۹/۹ قرار بود بی بی چکم مثبت بشه اما خدای رحمان الرحیمم زودتر عافلگیرمون کرد یعنی۹۹/۸/۱۹😍خدایااااا شکرت.ان شاءالله همه منتظرا این طعم را بچشن🥰وقتی رفتم سنوگرافی دکتر گفت دختره نمیدونستم چیکارکنم،یکم خجالت کشیدم از خوشحال بودنم اما از خوشحالی از گوشه چشمم اشک اومد،نمیدونستم به بابایی چه جوری بگم که ما هانا خانوم داریم🌺و اما تو تاریخ ۲۵بهمن ماه سال ۱۴۰۳ دوباره بی بی چکم مثبت شد و هانا خانوم دارن داداش دار میشن،اسمشم گذاشتیم دانا😍خدایا شکرت🤲🏻

من شوهرم نه خونه داشت نه ماشین اما الان ماشین خریدیم که زده به نامم خونه هم داریم درست میکنیم که تموم بشه اونم میزنه به نامم

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓

من نه ولی هیچ اشکالیم توش نمیبینم اگه طرف انسان باشه و زحمتکش

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       
خوشبخت بشی😘😙😗

قربوووونت عزیزم😘🥰

۹۹/۹/۹ قرار بود بی بی چکم مثبت بشه اما خدای رحمان الرحیمم زودتر عافلگیرمون کرد یعنی۹۹/۸/۱۹😍خدایااااا شکرت.ان شاءالله همه منتظرا این طعم را بچشن🥰وقتی رفتم سنوگرافی دکتر گفت دختره نمیدونستم چیکارکنم،یکم خجالت کشیدم از خوشحال بودنم اما از خوشحالی از گوشه چشمم اشک اومد،نمیدونستم به بابایی چه جوری بگم که ما هانا خانوم داریم🌺و اما تو تاریخ ۲۵بهمن ماه سال ۱۴۰۳ دوباره بی بی چکم مثبت شد و هانا خانوم دارن داداش دار میشن،اسمشم گذاشتیم دانا😍خدایا شکرت🤲🏻
البته اگر اهل تلاش باشه اره چون خودم خونه ماشین دارم مفت خور نباشه بیاد بکنه از ما

🤣🤣🤣🤣 

عروس كوچولو تو دِليت  خوبه😍

پدر شما وضعيت ماليش خوبه 

شما تو ازدواج انقد دغدغه نداشتي😅

🤣🤣🤣🤣  عروس كوچولو تو دِليت  خوبه😍 پدر شما وضعيت ماليش خوبه  شما تو ازدواج انق ...

نه عزیزم چه ربطی داره

من دل نمیخناست زن ی ادم مفت خور بشم

خداروشکر همسرمم خودش همه چی داره

بنظرم ربطی نداره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

خب پس کجا میخواد زندگی کنه باهات؟

کسی که خونه و ماشین نداره ولی ادم بااخلاقیه بله.

ولی مهم اینه که بتونه. شرایط حداقلی و مهیا کنه.حداقل ی خونه کوچیک رهن کنه. 10سال که نمیتونی عقد بمونی تا خونه بخره. :|

.

به تاپیک اخرم سر بزنید...🌷