2777
2789
عنوان

با کسی که خونه و ماشین نداره ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2764 بازدید | 43 پست

خب توی این زمونع که پراید شده 40 میلیون نه .

یکی دو سال قبل پراید 40 میلیون نبود  

اینقدر بدم میاد از ادمایی که میگن من دو سه سال قبلیا حتی 5 سال قبل ازدواج کردم هیچی نداشتیم به همه چی رسیدیم .

در حالی که نمیگن  پراید رو 14 میلیون خریدیم الان 40 میلیونه  ..

نمیگن  اونموقع از الان خیلی ارزونتر بود و میشد حتی خونه خرید . الان  همون خونه چند برابر قیمته .

همشم افتخار میکنن . 

اول ببینین الان وضعیت چیه .  بعدا راهنمایی کنید .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

کلا ازدواج نمیکنم

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قبل از این همه گرونی بود میگفتم آره ولی الان پول خیلی اهمیت داره ، توی وضعیت الان از صفر شروع کردن خیلی سخته خیلی 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...

والا اینجا همه با کسی ازدواج میکنن که خونه و ماشین داره، تو شهر ما ۸۰ درصد دخترا با کسی ازدواج کردن که نه خونه داره نه ماشین، کسی که با خونه دار و ماشین دار ازدواج میکنه جهاز عالی هم میبره موندم پس این همه پولدار هست پس زیر خط فقر کی هست و این نا به سامانی اقتصادی برا کیه

من ازدواج کردم همش سختی و بی پولیه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

من بله. به دلایل کاملا خاص. ولی خواهر شوهرم بدون داشتن هیچ نکته ی مثبتی.یعنی نه کارمندِ. نه خوشگلِ. نه خانواده اش میتونن جهیزیه معمولی رو بدن. نه کدبانوئه.نیمرو بلد نیست.با کسی ازدواج کرده که خونه داره.ماشین داره و زمین اووووووو. بیا و ببین. باید تحملش رو داشته باشی که ببینی و به رُخت بکشن و دم نزنی. اخلاق همسرم خوبه.پشتیبانِ ولی داریم از زیر صفر شروع میکنیم و میدونم ی روزی خونه و ماشین میخریم ولی این به قیمت جوانی و توانایی هامونِ. اگه مهمه برات ازدواج نکن.

مکه موندیم رو دست بابامون ک خودمونو بچه های نداشتمونو بدبخت کنیم؟؟

کدوم پدری دخترشو میده به پسر اس و پاس

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست