2777
2789
عنوان

شما تجربه دارین که شب تنها بمونید خونه؟لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من هیچ وقت تنها نمیخوابیدم میترسیدم اما رفتم شهر دیگه واسه زندگی کار شوهرم اقماریه و بعد از زایمانمم هیچ وقت نمیتونستم تنها باشم چون ترس داشتم اما چند بار مه تنها خوابیدم دیدم واقعا تنهایی چیزی نمیشه ترسم ریخت من خیلی ترسو بودم اما الان شیر زنمو نمیترسم پس نترس دوستم😀

خونه آدم امن ترین جای دنیاس واسه خودت آشپزی کن به خودت برس به کارای عقب افتادت برس خیلی حال میده من ...

اره درس میخونم سرم‌گرمه

اما کمی از مسائل ماورا طبیعی ک نمیخام اسمشونو بیارم‌میترسم🥴🥴😂

میخام این ترسو یجوری سرکوب کنم

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉
من خیلی پیش میاد، ترس نداره مطالب ترسناک نخون چون پیش زمینه بد تو ذهنت میذاره و خودتو مشغول کن🌹🌹

آره منم قبلا اصلا از تنهایی حتی شبها نمیترسیدم ولی از وقتی فیلم ترسناک میبینم یا داستانهای ترسناک میخونم اگه شب تنها باشم سکته میکنم از ترس همش توهم میزنم حتما باید کسی پیشم باشه.

خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست  ممنون. 
من هميشه تنهام. درب و خوب قفل كن و تخت بگير بخواب

مرسی عزیزم🌼

از دزد و این حرفا نمیترسم

بیشتر از تخیلات ذهنم‌میترسم😰🥴

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉