2777
2789
عنوان

کی موقع رانندگی شبیه منه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 28 پست
دقیقا من 🤣🤣 شوهرم میگه وقتی کنارت میشینم میگم من با چه جراتی ماشین دست این میدم ،😂😂😂

جالب اینجاکه بیرون میرم شوهرم میگه توبشین من میگم نه بابامن حوصله ندارم حال ندارم نمیدونه مثل چی هول میکنم ولی مسافرتاخوبه میگیره میخوابه وای چقدرحال میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا من 🤣🤣 شوهرم میگه وقتی کنارت میشینم میگم من با چه جراتی ماشین دست این میدم ،😂😂😂

شوهره منم میگه.وقتی کنارمه این پام به اون پام میگه گُ...نخور🤪🤪

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
جالب اینجاکه بیرون میرم شوهرم میگه توبشین من میگم نه بابامن حوصله ندارم حال ندارم نمیدونه مثل چی هول ...

فکر میکردم فقط من اینجوریم.الان کلی انرژی گرفتم.شوهرمم همش میگه تو بشین و بعدش کلی غر میزنه😁😁کلا یادم میره برم دنده یک بزووور با دنده دو راه میفتم😆😆شوهرمم میگه یکساله داری میشینی هنوزم بعد از ترمز با دو راه میفتی.باور نمیکنه وقتی نیستش اینجوری نیستم

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
اینقدرحرف میزنن بخداآدم هول میکنه 

اصلا زیر چشمی نگام میکنه منم کاامل یادم میره همه چیرو.چقد آخه سوتی میدم جلوش🤪🤪🤪

اصلا زیر چشمی نگام میکنه منم کاامل یادم میره همه چیرو.چقد آخه سوتی میدم جلوش🤪🤪🤪

منکه اصلان به روی خودم نمیارم که داره نگاه میکنه تاصداش دربیاد بگه آروم یابگه کنارت ماشین یواش😂😂😂😂😂

منکه اصلان به روی خودم نمیارم که داره نگاه میکنه تاصداش دربیاد بگه آروم یابگه کنارت ماشین یواش😂😂😂 ...

بعضی وقتا میگه چرا مویی رد میکنی بعضی وقتا نیش ترمز میزنم که مویی رد نکنم غر میزنه که الان دیگه باید بتونی رد بشی نباید ترمز بزنی که🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بعضی وقتا میگه چرا مویی رد میکنی بعضی وقتا نیش ترمز میزنم که مویی رد نکنم غر میزنه که الان دیگه باید ...

انقدربشین تاقشنگ یادبگیری من جدیدان خیلی بی حوصله شدم زیادحوصله ندارم یعنی حوصله کل کل باهاشوندارم نمیشینم

انقدربشین تاقشنگ یادبگیری من جدیدان خیلی بی حوصله شدم زیادحوصله ندارم یعنی حوصله کل کل منم ن ...

متاسفانه منم.هر دفعه بهونه میارم.یه بار میگم خوابم میاد یه بار میگم سرم درد میکنه.الکی فقط برا اینکه حوصله جروبحث ندارم