2777
2789

دوستان عزیز سلام میخواستم تجربه خودم رو در رابطه با تشخیص جنسیت تو بارداری سه ماهه اول رو براتون بگم من کل تستای خانگی برا تشخیص جنسیت رو امتحان کردم برای پسر تست سوزن و نبض و جوش شیرین صد در صد درست در آمد پیشنهاد میدم امتحان کنید البته تست جوش شیرین رو من 4 روز پشت سرهم امتحان کردم و هر بار برای پسر واکنش نشون میداد اما برای دختر نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتد توضیح بده

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

نبض برا ابن سیناست تو سایت سرچ کن میاره ، جوش شیرین رو تو یه لیوان نیریزی اندازه یه قاشق مربا خوری و ادرار اول صبح رو روش می‌ریزی اگه واکنش نشون داد پسره با وایتکس هم همین کارو میشه انجام داد وایتکس و ادرار فقط 

روش حلقه رو نرفتی؟؟؟جوش شیرین چجوریه؟؟؟

همون نبض رو هم میشه با سوزن انجام داد هم حلقه ، به نخ می‌بندی و به پشت میخوابی سررنخ رو یکی بگیره برات و سر دیگه یا سوزن وصل باشه یا حلقه رو نبض مچ دست راستت میزاری اگه اینطرف و آنطرف رفت پسره اگه دورانی بود دختره 

همون نبض رو هم میشه با سوزن انجام داد هم حلقه ، به نخ می‌بندی و به پشت میخوابی سررنخ رو یکی بگیره بر ...

ممنون انجام میدم 

حلقه رو شکم انجام دادم عین دایره چرخید دور نافم

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
ممنون انجام میدم  حلقه رو شکم انجام دادم عین دایره چرخید دور نافم

حلقه گاهی اوقات خطا داره اما جوش شیرین خیلی بهتر جواب میده اگه خیلی خیلی دوست داری بدونی جنسیت نی نی چیه میتونی آزمایش خون بدی از هفته 10 به بعد تشخیص میده جنسیت چیه