2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت با استفاده از روش های خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 26 پست
حلقه گاهی اوقات خطا داره اما جوش شیرین خیلی بهتر جواب میده اگه خیلی خیلی دوست داری بدونی جنسیت نی نی ...

جوش شیرین باید ناشتا باشم؟؟؟آزمایشم و سونوی غربال دوم چهارهفته دیگست 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوش شیرین باید ناشتا باشم؟؟؟آزمایشم و سونوی غربال دوم چهارهفته دیگست 

آره  ناشتا باش ولی چند روز پشت سرهم انجام بده که وعده غذایی شب که خوردی توی آزمایش زیاد دخیل نباشه مثلا 5 بار انجام بدی ممکنه یه بار واکنش نشده چهار بار بده تو بیشترین رو در نظر بگیر 

[QUOTE=144653558]قضات ممنونم [/QUOTE خخخخخخخ با لهجه حرف میزنید منم فکر میکنم دعوائه چشام چپکی م ...

عزیزم از اسم پروفایلشون فهمیدم هم زبون هستیم باهم یه احوال پرسی کردیم ،,,🤗😁

بچه ها راستی یه تست دیگه هم هست که اونم خیلی درسته من از مادرم و مادربزرگم شنیدم یه لیوان یکبار مصرف بیارید و یه سوزن نخ دوری از همینا مه همه داریم تو خونه هامون بندازید توش ۲۴ ساعت توش باشه بعد از اون سوزن رو بیارید بیرون اگه یه چیزی مثل زنگ زدن روش بود و دیگه مثل قبل صاف نبود بچه دختر و اگه سوزن مثل اولشه بچه پسره من این رو چندبار امتحان کردم و هر بار درست در می‌آمد 

بچه ها راستی یه تست دیگه هم هست که اونم خیلی درسته من از مادرم و مادربزرگم شنیدم یه لیوان یکبار مصرف ...

چندتا جمله ی اول رو متوجه نشدم میشه دوباره بگی 

نخ سوزن رو تو لیوان خالی بندازیم یا چیزی توی لیوان باشه

آزیتا جان بچه ای اولتونه ؟

اره نمیدونم چرا اینهمه ذوق دارم واسه جنسیت اینم یه دورست میگذره 

باور میکنی فقط هیجان جنسیت رو دارم چون اصلا علائم بارداری ندارم و سختی نمیکشم تا قدر بعد از بارداری رو بدونم 

اره نمیدونم چرا اینهمه ذوق دارم واسه جنسیت اینم یه دورست میگذره  باور میکنی فقط هیجان جنسیت رو ...

انشاالله فقط سالم و صالح باشه ، خوبه پس خدارو شکر که بارداری راحتی داری مواظب به خودت باش اگه طی دو سال گذشته گرمی جات و ادویه زیاد مصرف  کرده باشی احتمال اینکه پسر باشه بیشتره واگه لبنیات و سردی زیاد مصرف کردین احتمال اینکه دختر باشه بیشتره

چندتا جمله ی اول رو متوجه نشدم میشه دوباره بگی  نخ سوزن رو تو لیوان خالی بندازیم یا چیزی توی ل ...

سوزن رو تو لیوان بنداز و ادرار رو اضافه کن تا ۲۴ ساعت بمونه