دوستان عزیز سلام میخواستم تجربه خودم رو در رابطه با تشخیص جنسیت تو بارداری سه ماهه اول رو براتون بگم من کل تستای خانگی برا تشخیص جنسیت رو امتحان کردم برای پسر تست سوزن و نبض و جوش شیرین صد در صد درست در آمد پیشنهاد میدم امتحان کنید البته تست جوش شیرین رو من 4 روز پشت سرهم امتحان کردم و هر بار برای پسر واکنش نشون میداد اما برای دختر نه
جوش شیرین باید ناشتا باشم؟؟؟آزمایشم و سونوی غربال دوم چهارهفته دیگست
آره ناشتا باش ولی چند روز پشت سرهم انجام بده که وعده غذایی شب که خوردی توی آزمایش زیاد دخیل نباشه مثلا 5 بار انجام بدی ممکنه یه بار واکنش نشده چهار بار بده تو بیشترین رو در نظر بگیر
بچه ها راستی یه تست دیگه هم هست که اونم خیلی درسته من از مادرم و مادربزرگم شنیدم یه لیوان یکبار مصرف بیارید و یه سوزن نخ دوری از همینا مه همه داریم تو خونه هامون بندازید توش ۲۴ ساعت توش باشه بعد از اون سوزن رو بیارید بیرون اگه یه چیزی مثل زنگ زدن روش بود و دیگه مثل قبل صاف نبود بچه دختر و اگه سوزن مثل اولشه بچه پسره من این رو چندبار امتحان کردم و هر بار درست در میآمد
اره نمیدونم چرا اینهمه ذوق دارم واسه جنسیت اینم یه دورست میگذره باور میکنی فقط هیجان جنسیت رو ...
انشاالله فقط سالم و صالح باشه ، خوبه پس خدارو شکر که بارداری راحتی داری مواظب به خودت باش اگه طی دو سال گذشته گرمی جات و ادویه زیاد مصرف کرده باشی احتمال اینکه پسر باشه بیشتره واگه لبنیات و سردی زیاد مصرف کردین احتمال اینکه دختر باشه بیشتره