2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20048 بازدید | 475 پست

صداشونو ضبط کردم گوشیم دزدیدن بعد یه عالمه توش به خودشون فحش نوشته بودن به همه نشون دادن که ببنید تو گوشیش چیه و بعد به شوهرم گفتن داشته مامانو فحش میداده از دستش قاپیدیم شوهربدبختمم باور کرد هرچی قسم خوردم باور نکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صداشونو ضبط کردم گوشیم دزدیدن بعد یه عالمه توش به خودشون فحش نوشته بودن به همه نشون دادن که ببنید تو ...

خب الان چرا میخوان بزننت ؟ چی شد اخرش

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

حالا من زنگ زدم به باباش که بیاد هیچی نگفت

بعد زنگ زدم به مادرش میگم اینطوریه میگه عیبی نداره تو هیچی نگو میگم بخدا من اصلا دهن به دهن دخترت نمیشم میگه چکارکنم

بعد سریع زنگ زده به شوهرم نمیدونم چی گفته که شوهرم اومده میگه به مامانم چی گفتی گوه خوردی زنگ زدی براچی دخترش فحش دادی میگم بخدا دروغ گفته ولی باور نکرد رفت

یادم رفت بهتون بگم دعا مینویسن تو خونم میندازن و واقعا هم شوهرم رنگ عوض میکنه خیلی میترسم

نمیدونم چکار کنم بخدا خسته شدم اعصاب دادگاه ندارم اینم طلاق نمیده

خواهراشم قسم خوردن بریزن سرم بزننم منم اصلا اهل دعوا نیستم میترسم همش خواب میبینم اومدن سراغم میزننم

خسته ام خیلی

برام دعا کنبد خیلی تنهام

صداشونو ضبط کردم گوشیم دزدیدن بعد یه عالمه توش به خودشون فحش نوشته بودن به همه نشون دادن که ببنید تو ...

اینا رو تعریف نکن از تصمیمت برای ما بگو

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
😕این چیزارو تحمل میکنین بهمون میگن ضعیفه دا😕

هیه والا

آرزو هاتو بغل کن تا خداهست زندگی هست💓  حواستان باشد !اینجا خیلی زود ، دیر می شود !جایی که همه چیز تاریخ مصرف دارد ؛حتی آدم ها ، حتی رابطه ها ...این روز ها کسی حال و حوصله ای برایِ غرور و قهرهایِ طولانی ندارد !باید مراعات کرد ، باید مراقب بود ، قبل از این که دیر شود !آدم هایِ خوبِ زندگی تان را سنجاق کنید به دایره ی اولویت و حواستان ،و روابط عاطفی و شخصی تان را لحظه ای به حالِ خود رها نکنید !به خاطرِ خودتان می گویم ...زمانه ی خوبی نیست !مبادا چشم باز کنید و ببینید ، همان کسی که تا دیروز برایتان جان می داد ؛غریبه ترین آدمِ دنیایتان شده !آدم هایِ امروز ، راحت عوض می شوند ،راحت تغییر مسیر می دهند ،و خیلی راحت ، فراموش می کنند !به آدم هایی که هنوز خوب مانده اند ؛نه بهانه ای برایِ تغییر بدهید ،نه فرصتی برایِ بد شدن !مراقبِ دلبستگی هایتان باشید ...

ببین تهش بن بسته پیر میشی تو اون خونه شوهرت این همه مدت گذشته نه تورو شناخته نه خانواده بی شرف خودشو 

طلاق بگیر اما! قبلش بخاطر تهمتشون شکایت کن قشنگ انتقام بگیر