2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20048 بازدید | 475 پست
به نظرم برو مهریه ات رو بزار اجرا برو خونه بابات زندگیتو بکن درخواست طلاقم نده برو سرکار درس بخون ...

اگه دادگاه حق ازدواج مجدد رو به مرد بده اونم به علت عدم تمکین ، بازم میشه طلاق گرفت ینی حق طلاق رو به زن بدن؟ من اینو شنیدم باورم نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه هرروز دعوا حرف میزاشتن دهنم یه روز میگفتن سلام نداده یه روز میگفتن قیافه گرفته و...... بخدا ب ...

ای عزیزم بمیرم برات    چرا اخه ایطور میکنن   .......  خدایا منم شوهرم وابسته ب مامانشه نکنه شبا اونجا بخوابه 😭😭😭

ما تو هم جا خوب و بد بقول دوستان داریم ولی این تعمیم دادن ها کلی نیست و نسبی هست. اطراف تبریز مثلا اسکو هست از قدیم به خسیس بودن معروفن و از اهر ی  خیلی ها بد میگن و خودم هم دیدم. ولی نسبی هستش. از همون جاها افراد خوبی هم داریم. استارتر خودشون که گفتن به دهاتشون رفتن. با احترامی که به روستاییون و کلا انسانها شون که خونگرم و... هستن. این دهاتی به معنی اینکه مال اون ده یا روستا هستن نیستن. اینا خونواده شوهر شون یعنی واقعا از ادم بودن چیزی تو وجودشون نیست و معذرت میخام یعنی واقعا ارزششون از یه الاغ هم کمتره. یعنی نفهم و شعورشون کمتره. واقعا خانمی عزیز باید یه تصمیم عاقلانه بگیری. متاسفانه شوهرتون هم ثبات شخصیتی نداره. متاسفم بگم ازدواجتون اشتباه بوده و فکر نکنم درست بشو باشن. یه نفر که نیست. خونوادگی مشکل دارن. 

عمه هام اطرافم نیستن که امار زندگیمو داشته باشن  یعنی بازم متل من بدبخت هست

دختردایم کپی تو اسی یعنی اولش فک کردم اونی ولی دیگه طاقت نیاورد الان دور کارای طلاقشه توام خودتو نجات بده

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

ای خدا ...چندسالته

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

آره با با زیااااده. منم وقتی ازدواج کردم اینقدر بی زبون بودم که هر چی میگفتن و هر کاااری میگردن فقط اشک میریختم و تا صبح بیدار میموندم قرآن میخوندم که آروم بشم. الان بعد از ۴ سال یاد گرفتم مثل خودشون باشم حرف بزنن یه دندونی نشون میدپ بهشون که تا یه ماه لرن تو خراب شدشون درم باز نکنن. به شوهرمم اصلا ضعف نشون نمیدم چیزی بگه میگم چیکار میخوای لکنی مثلا؟ طلاقم بدی؟ بده. بچه تو بگیری؟ بگیر. قبل از تو مگه از گشنگی مرده بودم که حالا بترسم. اونم میبینه فقط خودش میبازه دیگه زبونشو غلاف میکنه

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
از خانوادت بگیر اگه طلا داری بفروش نه کار کن  ببخشیدا تو که اینهمه کارای اینارو کردی یعنی نمیت ...

بخدا یه عالمه طلا داشتم طلاهامم دزذیدن وقتی دیدن من میخوام زنگ بزنم 110 گفتن ما برداشتیم و بجا طلب شوهرت 

شوهرمم لال موند نزاشت شکایت کنم

بخدا یه عالمه طلا داشتم طلاهامم دزذیدن وقتی دیدن من میخوام زنگ بزنم 110 گفتن ما برداشتیم و بجا طلب ش ...

خانوادت چی نمیتونند بهت بدن

کارچی میتونی بری

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏