2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20048 بازدید | 475 پست
واقعا فک میکنی دعا بدون اینکه حرکت کنی به تنهایی چاره سازته خیلی حرص میدی ادمو  اگه واقعا بخو ...

فعلا که شوهرم گفته تا شهریور اينجام ميريم 

اگه زیر حرفش بزنه قید همه چی میزنم من زیر همه چی ميزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا همه حرفام راسته  تایپ کردم اول تورخدا تا تهش بخونید

از حالا شوهرت زدت برو پزشکی قانونی نامه بگیر بابت رفتارش میتونی طلاق بگیری مهریتم بگیری فقط چندتا نامه پزشکی قانون از کتک زدناش بگیر به هیچ وجه هم بچه دار نشی ☹☹

برا شکایت علاوه بر حیثیت میخوام شکایتم کنم چون منو تهدید کرده یه بلايي سرم مياره هم پیش شوهرم گفته ه ...

خب برو شکایت کن وبگو من توی این خونه امنیت ندارم اینجور ادمایی اگر ساکت باشی سوار سرت میشن همینطور که تا الان شدن

خب برو شکایت کن وبگو من توی این خونه امنیت ندارم اینجور ادمایی اگر ساکت باشی سوار سرت میشن همینطور ک ...

فعلا بخاطر شوهرم دست نگه داشتم اگه شوهرم جدانشه اونوقت دیگه کوتاه نميام

به شوهرمم گفتم دیگی نخواد برا من بجوشه سر سگ توش بجوشه بخواد زیر قولش بزنه اونموقع میدونم چکارکنم

فعلا بخاطر شوهرم دست نگه داشتم اگه شوهرم جدانشه اونوقت دیگه کوتاه نميام به شوهرمم گفتم دیگی نخواد ب ...

اره اصلا کوتاه نیا بگو همین خونه رو بده اجاره و خودتون برین جای دیگه نهایتا اجاره کنین 

اره اصلا کوتاه نیا بگو همین خونه رو بده اجاره و خودتون برین جای دیگه نهایتا اجاره کنین 

بهش گفتم مشکل خودش به من ربطی نداره میخواد اجاره کنه میخواد چادر بزنه فقط باید ازينجا بريم

میگی چکار کنم خذانکنه پات به دادگاه باز بشه خیلی خرج کردم خیلی اسیرم کردم اخرسرم هیچی به هیچی  ...

ببین دوست من شوهرش طلاقش نداد اما خود دادگاه طلاقشو گرف حتی نیومد غیابی طلاق گرب 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

اسی جون ، من معمولا هیچکس رو به طلاق توصیه نمیکنم ولی شما طلاق بگیر شوهرت بی عرضه س دهن بینه تعصب به خانواده ش داره تو رو فدای خانواده ش میکنه تازه بعدا که بچه دار بشی اینا بهت مسلط تر خواهند شد گول اشک تمساح اینا رو نخور تا خواسته یا ناخواسته بچه دار نشدی و یا اینکه تا روانی و بیمارت نکردند طلاق بگیر

زندگی مگه یک روز دو روزه که هی بترسی و بلرزی آدم ازدواج میکنه که همدم و همدل داشته باشه شریک غم و شادیش باشه نه اینکه عامل آزار و اذیت و استرس و ... باشه اظهار پشیمونی اینا الکیه دلت فقط واسه خودت بسوزه اگه صد سال دیگه هم بگذره اینا آدم نمیشن معذرت میخوام اینجور آدما مثل سگن هر وقت سگ گو خوردنشو ترک کرد اینا هم این رفتارا رو ترک میکنن

آسمان رفتند زمین اومدند بگو فقط یک کلمه طلاق

بیا بیرون بذار یک سلیطه ی شلوار کنده گیرشون بیفته

خونه ی جدا هم فایده نداره شاید یه مدت کوتاه اوضاع کمی بهتر بشه ولی دوباره داستانها شروع میشه راهش فقط طلاقه

وای سرم در گرفت بغش اومد توکلوم‌‌،فقط خداکمکت کنه نجات بگیری از این همه ظلم

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱