2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20048 بازدید | 475 پست
اینو منم قبول دارم چون مامان منم کلا بی زبونه  امروزم خونشان بهم میگه عیبی نداره تو جواب نده

اره دقیقا 

تا از اونجا نرفتی ویه سال تو خونه خودت زندگی نکردی بپه دار نشی اینو بت گفته باشم

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا اینا چه جور آدمایی هستن چطور جرات میکنند اینطوری رفتار کنند از خدا نمیترسن ...  اما اسی اینقدر بی عرضه نباش طلاق بگیر یا بگو خونتو جدا کنه  من عمرا بتونم اینهمه ظلم رو تحمل کنم

بباشوهرم دیشب محکم حرف زدم گفتم بی آبرویی و بی حياييي کاری نداره من نمیخوام ابروت بره خسته شدم بهم گ ...

به امید خدا

ولی خداییش دیدی زده زیر حرفش تا جوونی و بچه نداری جدا شو، بدبختی کشیدن و توهین دیدنم اندازه داره. میبینی که حرفات واسه اکثر کاربرا در حد قصه اوشین عجیبه

دیگه خودمم خسته شدم اگه جدانشه از خانوادش من جدا ميشم

نباید میومدی اشتباه کردی واقعا.باید میداشتی جدا کنه بعد.هرچند فایده ایی هم نداره...

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
نباید میومدی اشتباه کردی واقعا.باید میداشتی جدا کنه بعد.هرچند فایده ایی هم نداره...

آخه اگه تو زندگیم نباشم یکی اینکه میان دعا ميزارن تو خونم بعدش اینکه شوهرمو دوره میکنن 

بهش فرصت دادم خالی نکنه ازينجا نره برا همیشه ميرم اونوقت میخواد جدا کنه میخواد نکنه

آخه اگه تو زندگیم نباشم یکی اینکه میان دعا ميزارن تو خونم بعدش اینکه شوهرمو دوره میکنن  بهش فر ...

خدا بهترینارو سر راهت قرار بده ان شاءالله اونا رو هم ب راه راست هدایت کنه.شوره ی بقره رو عصرا صوتیشو بزهر تو خونه تا چهل روز پخش بشه خیلی عالیه

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️