2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20050 بازدید | 475 پست
من شنیدم میگن دختر از ترکا بگیرین ولی دختر بهشون ندین

چون پسرای ترک مردسالاری رو خیلی قبول دارن

و دختراشون انقد این موردو تو خونه و اقوام دیدن ک براشون باور شده(البته نه همه)

به خاطر همین دخترای به غیر از ترک براشون سخته وصلت با ترکا

اما وقتی کسی دیگ از ترکا دختر میگیره دختره یجورایی شوهرشو به همه چی ترجیح میده و حرفشو میخونه

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون پسرای ترک مردسالاری رو خیلی قبول دارن و دختراشون انقد این موردو تو خونه و اقوام دیدن ک براشون ب ...

آره دقیقا اینطوره 

پسرعمم زن ترک گرفته دختره مث خدا میپرسته پسرعممو

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت
آره دقیقا اینطوره  پسرعمم زن ترک گرفته دختره مث خدا میپرسته پسرعممو

البته بگم این مورد بیشتر تو خانواده های قدیمی هنوزم هست

مثلا کسی ک مادرشوهر ۷۰ ساله داره شاید اینجوری باشه

چون الان دیگ کسی اینجوری نیست

همه پسرعموهای من انگار شوهر کردن😂عروس عموهام پادشاهی میکنن تو طایفه

ولی برعکس دخترامون شانس نیاوردن تو ازدواج☹

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
میشه درمورد این ادرار بگین همه میگن چیه مگه ادرار نجس میست؟؟ طرفو مریض نمیکنه؟؟ چه کاری میکنه 

منم شنیدم که دعاو طلسمو باطل میکنه .معمولا چن قطره تو چای میریزن میدن به شوهر

یه سر برین تاپیک اخرم لطفا🌻❤
البته بگم این مورد بیشتر تو خانواده های قدیمی هنوزم هست مثلا کسی ک مادرشوهر ۷۰ ساله داره شاید اینجو ...

آره خب همه جا خوب و بد داره  

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت
آره خب همه جا خوب و بد داره    

الکی اسم ترکا بد رفته😁ولی خدایی اگ عروس راه بیاد هیچ خانواده ای بد نمیشن

من کلا خواهرشوهر نمیشم ولی خیلی دوس داشتم زنداداش داشته باشم 

البته بگم این مورد بیشتر تو خانواده های قدیمی هنوزم هست مثلا کسی ک مادرشوهر ۷۰ ساله داره شاید اینجو ...

من ترکم شوهرمم ترک همه که اینطور نیستن خواهر شوهرای من ج ن ده تمامن اما شوهرم پوشت منه همش حمایتم میکنه

آدم ازدواج میکنه که مونس و همدم داشته باشه، تکیه گاه داشته باشه، کسی رو داشته باشه عین کوه، وقتی خسته ای از همه ی دنیا، بغلت کنه، وقتی هیشکی حرفتو باور نمیکنه، همسر آدم باور کنه...

به نظر من این فلسفه ازدواجه، استارتر جان پس انداز کن، تا جایی که در توانته، آرومتر از قبل باش، هیچی نگو، نه بدشونو بگو، نه خوبشونو، یه چند ماه بریز تو خودت ولی پول جمع کن تا بتونی کارای طلاقتو انجام بدی، کاری نکن مشکوک بشن بهت که اموالشونو انتقال بدن

من ترکم شوهرمم ترک همه که اینطور نیستن خواهر شوهرای من ج ن ده تمامن اما شوهرم پوشت منه همش حمایتم می ...

عزیزم اصلا به قومیت ربط نداره این چیزا

ولی خب چون تو ترکا زیاده اسمشون بد رفته وگرنه به ذات ادمی برمیگرده

دیگه حوصله زندگی هم ندارم  بیا توهم منو بزن راحتم کن  خستم

ببین اسی منم دارم جدامیشم .اگه برمیگشتم ده برابرتوشوهرموخانواده ش آزارم میدادن .تازه من علاوه برمشکل تومشکله خساسته شوهرمووگرسنگی هم بایدباهاشون میکشیدم .دادگاه فقط اولش سخته به مرورمیفته روروال .مهریه ام ندادنداد.طلاقتم نده میری مثله من میشینی تابچه دارنشدی خونه ی پدرت .به خونوادت بگوهمه چیزو.هیچی کم نزار.اونقدربگوتاپشتیبانت شن .ازطلاق ذره ای نترس .مگه بالاترازسیاهی هم رنگی هست؟انسان آزادودارای اختیارخلق شده .خداوندبه زن حق طلاق نداده اماراه روجلوپاش گذاشته .همین که راه گذاشته یعنی گاهی این حلال مکروه لازمه.مثله برده زندگی کردن ودم نزدن که افتخارنیست عزیزدلم .ازفردامدام باخودت تکرارکن منم یه انسانم آزادخلق شدم وحقه زندگی دارم .زورگویی هاشونوتحمل نکن باهمسدت اتمام حجت کن وبگواگه دوباره تکراربشه دیگه این زندگی تمومه.(ولی وجدانابیاوعملیش کن روبادهواحرف نزن)(ازدادگاه نترس اگه بامشاوره های دادگاه کامل صحبت کنی وهمه چیزوبگی کمکت میکنن)