2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20050 بازدید | 475 پست
دادگاه قولنامه قبول میکنه یا حتما باید سند باشه

قولنامه چیه؟ عقدنامه و شناسنامه  ببر باخودت 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما خودمون عروس غریبه داریم مامانم حتی بهش تو نگفته حالا برا اینکه غریبی نکنه کلا رفتن تهران خون ...

خب میگم همه جا خوب و بد داره

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت
منکه افسرده بودم الان دیوونه شدم طفلک بچم خدابه این طفلای معصوم نگاه کنه وازعذابش صرفنظر کنه بریدیم ...

😔😔😔ی گروه ۱۰ نفره با بچهای سایت داریم توی تلگرام همه وسواس فکرین با اونا حرف میزنم یکم اروم میشم

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
دختر اشونو بگیرن ببرن به پسرا شون زن ندن پسرای ترکا بی زن میمونن      

آره  

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت

ببین عزیزم این اسمش صبر نیست اسمش حمالیه دورازجونت

الان دیگه عهد بوق نیست ک داری اینارو تحمل میکنی الان کافیه فقط مدرک جمع کنی چندتا بد بری شکایت کنی و وکیل بگیری ببین یا کامل طلاق بگیر راحت شو یا اگه نمیخوای طلاق بگیری شرط بزار تا خونتونو جدا نکردین ینی جایی خیلی دورتراز اونا یا نزدیک خانوادت خونه بگیرین برنگردی سر زندگیت من واقعا نمیتونم درکت کنم چطور میتونی تحمل کنی این همه خفت رو پدر مادرت ب خون دل بزرگت نکردن بابات بخاطر تو موهاشو سفید نکرده که حالا یه حیوان هایی باتو همچین رفتاری کنن تو باید کامل بااینا قطع رابطه کنی میفهمی اینو شرط بزار اینجور ک فهمیدم زیاد علاقه ای ب طلاق نداری حالا ب هر دلیلی ک ب ما ربطی نداره ولی نزار شخصیتتو خورد کنن تو انسانی چرا اجازه میدی همچین رفتاری باهات داشته باشن فردا بچه دار میشی یا بچهاتم اذییت میشن وقتی ببینن با مادرشون اینجور رفتار میشه و افسرده میشن یا البته خیلی ببخشیدا میشن یکی مثل خانواده شوهرت پس باید خودت بفکر خودت باشی به هرحال با ادمای بی فرهنگی درافتادی هرچقد زور بزنی اینا درست نمیشن پس سعی کن خودت خودتو زندگیتو نحات بدی فراموش نکن ما یبار ب دنیا میایم و یه بار زندگی میکنیم هیچ چیزی ارزش اینو نداره ک ادم عمر ب این کوتاهیشو درگیر همچین حیوونایی بکنه و مدام غصه بخوره ارزش تو خیلی بالاتر ازاین حرفاست خودتو ازاین منجلاب بکش بیرون اینهمه دوستان راه حل و نظر دادن اینو بدون تا خودت نخوای هیچی درست نمیشه یکیشو انجام بده یکی از این تصمیمارو بگیر ساکت نباش تا تا هرکی دید بهت زور بگه و بعضیا بهت ترحم کنن زندگیتو بساز تو انسانی و لیاقت یه زندگی خیلی خوب رو داری فقط همه چی ب خودت بستگی داره عزیزم

آرزو هاتو بغل کن تا خداهست زندگی هست💓  حواستان باشد !اینجا خیلی زود ، دیر می شود !جایی که همه چیز تاریخ مصرف دارد ؛حتی آدم ها ، حتی رابطه ها ...این روز ها کسی حال و حوصله ای برایِ غرور و قهرهایِ طولانی ندارد !باید مراعات کرد ، باید مراقب بود ، قبل از این که دیر شود !آدم هایِ خوبِ زندگی تان را سنجاق کنید به دایره ی اولویت و حواستان ،و روابط عاطفی و شخصی تان را لحظه ای به حالِ خود رها نکنید !به خاطرِ خودتان می گویم ...زمانه ی خوبی نیست !مبادا چشم باز کنید و ببینید ، همان کسی که تا دیروز برایتان جان می داد ؛غریبه ترین آدمِ دنیایتان شده !آدم هایِ امروز ، راحت عوض می شوند ،راحت تغییر مسیر می دهند ،و خیلی راحت ، فراموش می کنند !به آدم هایی که هنوز خوب مانده اند ؛نه بهانه ای برایِ تغییر بدهید ،نه فرصتی برایِ بد شدن !مراقبِ دلبستگی هایتان باشید ...

خیلی بد بود داستان زندگیت 

ناراحت شدم یاد خودم افتادم 

ببین شما ک میگی نمیشع طلاق بگیری 

تنهااااا راهت شوهرتع 

شوهرتو باید بکشونی سمت خودت .تا میتونی بد گویی کن ازشون پیش شوهرت .از هیچی چشم پوشی نکن .حتی نگاه کج کردن بهت بزار کف دست شوهرت .شوهرتو اگاه کن بکشونش سمت خودت .این تنها راهته .مشخصه شوهرتو میخای ولی مشکلت با اوناس .این تنها راهتع .این رو ک میگم تحربه ی زندگی خودمه.منم اسیر ی افعی اینجوری بودم.همش مینشستم پیش شوهرم ازشون میگفتم با آه اشک و گریه....شوهرم اومد سمتم و برام خونه گرفت.مطمعن مستقل بشی ۸۰درصد مشکلاتت حل میشه ب امید خدا

چشمات ببند ...وانمود کن نمیبینی...تا ارامشت بهم نخوره...  

عزیزم شما که اینهمه صبوری کردی، برو خواهرا یه بار دسته جمعی بزننت😶 بعد برو پزشک قانونی شکایت کن و پرونده قبلی رو هم به جریان بنداز، اینبار بخاطر عدم امنیت جانی دادگاه حکم طلاق ات رو میده. حتما وکیل بگیر تا مهریه ات رو هم از حلقوم اینا بکشه بیرون.

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
ببین وقتی میبینی شوهرت و جادو میکنن به شوهرت ادرار بده بخوره  دو سه قطره بریز تو چایی بده بخو ...

توروخدا این قضیه ادرار چیه میشه یکی توضیحححح بده خواهشاااا

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
عزیزم شما که اینهمه صبوری کردی، برو خواهرا یه بار دسته جمعی بزننت😶 بعد برو پزشک قانونی شکایت کن و پ ...

دهنت سرویس😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چشمات ببند ...وانمود کن نمیبینی...تا ارامشت بهم نخوره...  
راس میگی دعارو باطل میکنه

میشه درمورد این ادرار بگین همه میگن چیه مگه ادرار نجس میست؟؟ طرفو مریض نمیکنه؟؟ چه کاری میکنه 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه