2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20048 بازدید | 475 پست

اسی خیلی ناراحت شدم

واست دعا میکنم حتما ایشالا مشکلاتت حل شه  ولی به نظر من بهترین راه طلاقه

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش پول داشتم وکیل میگرفتم و این کارو میکردم

✅ برای گرفتن مهریه چه مراحل قانونی باید طی شود؟

1.از طریق دادگاه:
در این مرحله زن با داشتن مدارک شناسایی و سند ازدواج به دادگاه مراجعه کرده و درخواست توقیف اموال همسرش را می‌دهد. در دادگاه پس از محرز شدن رابطه زوجیت و در صورت عندالمطالبه بودن مهریه، رای تامین خواسته صادر می‌شود و نیم عشر (معادل یک بیستم مهریه) به دادگاه پرداخت می‌شود.

2.از طریق سند ازدواج:
خانم به دفتری که ازدواج در آن ثبت شده مراجعه می‌کند، اموال منقول و غیرمنقول مرد معرفی شده و به مزایده گذاشته می‌شود. در صورت داشتن اموال منقول در جلسه مزایده مبلغ به بستانکار داده می‌شود و در صورت غیرمنقول بودن اموال، سند به نام بستانکار زده می‌شود.

@moshavereh_iran
🔸 مشاوره رایگان:  🔸
☎️  02191079103
☎️  09101398612

#س14

⚖️ سونیا معماری| وکیل پایه یک دادگستری و متخصص حقوق خانواده
@moshavereh_iran
@moshavereh_iran

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
والا ترکا خیلی هم تو عروس داری خوبن 

حالا من کلیتو نمیگم ولی 2 تا از دخترای ما عروس ترکا شدن خیلی اذیتشون میکنن متاسفانه 

حتی زندگی یکیشونم مث اسیه..فک کنم عروس غریبه زیاد دوس نداشته باشن

ولی پسرعمم با یه دختر ترک ازدواج کرد خیلییییییی بهش احترام میذارن و همه کاری واسه دومادشون میکنن ...دختره هم خیلی دختر خوبیه

البته همه جا خوب و بد داریم

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت
ای کاش پول داشتم وکیل میگرفتم و این کارو میکردم

عزیزم‌کانال تلگرام‌داره مشاوره رایگان داره اینو نگهدار روزی بدردت میخوره خودتو جلوشون باسواد حقوقی بالا نشون بده بزاربفهمن ازقانون سرت میشه پاشو خونه بابات برو شرط بزار تا خونه جدا برات نگرفته برنمیگردی سر زندگیت تو عقد شوهرتی عقد اونا که نیستی  چندبارم صدا ضبط کن میترسن‌میشینن سرجاشون مخصوصا فحاشی کنن شلاق و جرم داره بترسونشون ساکت میشن 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

برات دعا کنیم 

نه اخه چه دعایی کنیم 

وقتی این همه توهین رو میبینی نمیری خونه بابات ببخشیدا ما دعا هم کنیم تو وضعت بهتر نمیشه 

پاشو جمع کن برو خونه بابات مهرتم بزار اجرا بسه این زندگی نیست که تو میکنی داری تو بدبختی دست و پا میزنی

چی بهش گفتی  

رفته بودیم ماهیگیری موقع برگشت من لفتش دادم همه سوار ماشین بودن خواهر شوهر و مادر شوهرم با شوهرم .میخواستم سوار ماشین بشم شوهرم دو قدم گاز داد ماشین رفت جلو 😑منم رو چمن نشستم تا برنگردی منم سوار نمیشم 😣😣.نیم ساعت نشستم شوهرم دنده عقب نیومد 😆.واقعا بچگی کردم پیش خانواده شوهرم انتظار داشتم نازمو بکشه 😐😑😐.مادر شوهرمم خندید بهم .😣اابته براش مهم نیست همچین بلایی سر دختراشم بیاد🙄😏 .منم باهاش سرسنگین شدم خودم رفتم سوار شدم .باشوهرمم تا امروز قهر بودم برام ماشین ظرفشویی خرید 😍😍اشتی شدیم

خداروشکرخوشحال شدم انشاالله همه ازشراین لعنتی راحت بشیم به زودی♥️

بخدا من افسرده شدم 😔😔😔قرص میخورم 

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
حالا من کلیتو نمیگم ولی 2 تا از دخترای ما عروس ترکا شدن خیلی اذیتشون میکنن متاسفانه  حتی زندگی ...

والا ما خودمون عروس غریبه داریم مامانم حتی بهش تو نگفته حالا برا اینکه غریبی نکنه کلا رفتن تهران خونه خریدن