2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20048 بازدید | 475 پست

به نظر من دوباره نفرین کن لال شن

آه مظلوم می گیره

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))
خونه ی جدا هم فایده نداره شاید یه مدت کوتاه اوضاع کمی بهتر بشه ولی دوباره داستانها شروع میشه راهش فق ...

دقیقا و شوهرش بیشتر مقصره نمیدونم اسی چطور از همچین مردی متنفر نشده 😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو که بابات پشتته داداشت هم پشتته چرا اقدام نمیکنی اخه؟؟ برای چی تو این زندگی موندی

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

الان تاپیکتو خوندم فک کنم خودتم جادو کردن که با این همه خفت و خواری و تحقیر و کتک و ... بازم نمیری طلاق بگیری با اینکه یه خانواده داری که پشتت هستن . نمیدونم منتظر چی هستی دلتو به چی خوش کردی . حداقل این همه سرویس و خدمتو برو به خانواده ت بکن که روی چشماشون جا داری نه اینا . واقعا آدم می مونه چی بگه 🤐🤐🤐

4قل بخون،به همه جای خونه ات فوت کن

آیت الکرسی بخون،ان شالله سحر و جادویی اگه هست اثرش بره

ولی حتما برو خونه بابات،کارتو محکم کن اگه میخوای برگردی شروط بذار،خونه سوا باشه

عقدنامه هم ببر،درخواست مهریه بده،همه چیزایی ک ب اسمشه توقیف میکنن،منتها قبلش دادگاه ک بری مشاوره داره اول همه رو تو ضیح بده،راه حل جلو پات بذاره،برات توضیح بده چ کار کنی،ولی اصلا شوهرت و خانواده اش نفهمن دنبال مهریه ای،ک چیزی رو ب اسم نفر دیگه نکنه،چند روز محکم باشی خیلی بهتر از اینه ک تو خونه باشی و فقط حرص بخوری ان شالله کارات رو روال بیفته

سلام استارتر عزیزم خیلی ناراحت شدم با خوندن داستان زندگیت نمیدونم پیاممو میبینی یا نه اگه دیدی بلایکم

عزیزم ان اشالله فقط خدا بهت توانایی بده برا تحمل این قوم الظالمین دومندش خیلی عاقلی ک فعلا به بچه فک نمیکنی این یه فکرقدیمی هستش ک با ورود بچه زندگیت سروسامان میگیره ولی خودم از نزدیک دارم میبینم عزیزم سختیای بچه داری بیشتر خسته تر و افسرده ترت میکنه ولی بازم خودت میدونی گلم یه خبر از خودت بده ببینم چکار کردی جدا کردی زندگیتو سیاست زنانه به خرج بده شوهرتو جذب کن هرحرفی هم با خاهرشوارات داری شوهرتو سیر کن بره بگه