2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20048 بازدید | 475 پست
اگه دادگاه حق ازدواج مجدد رو به مرد بده اونم به علت عدم تمکین ، بازم میشه طلاق گرفت ینی حق طلاق رو ب ...

حق طلاق مجدد خیلی سخته گرفتنش

اول مرد باید بره به خاطر عدم تمکین شکایت کنه که اونم ازش میخوان یه زندگی درحد دختر فراهم کنه

اگه سیاهه جهیزیه داشته باشی و اونو برگردونی شوهرت باید تمام وسایل رو بخره بعد اگه شوهر خونه و وسایل رو تهیه کرد به زن مهلت میدن که بره خونش

که میتونه چند روز بره و اگه دوباره کتکش زد بره پزشکی قانونی شکایت کنه و به دلیل عدم تامین جانی برنگرده

در نهایت مهریه رو که بزاری اجرا برای اینکه مهریه ندن میان توافقی جدا میشن چون برای اونم سخت میشه

مگه بخوای مهریه بگیری که کارت یکم سخت میشه ولی یکی از دوستهای من هم مهریه گرفت هم طلاق البته بعد 4 سال

چون در نهایت اگه 4 و 5 سال زن و شوهر جدا باشن و برای دادگاه محرز بشه حکم طلاق صادر میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر منم اول ازدواجم هر کی مهمون میومد اشاره به من میگفت خااااانوم غداشو جدااااا کرده. انگار جرم کردم. توقع داشت کلفت بیاره که هر روز وایستم سه وعده واسه هفت نفر غذا درست کنم دختراش برن پی الواتی. منم به بیلاخ دادم بهشون.... با کلی ماجرا البته...

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
عزیرم حالتون بهترشدانشاالله

سلام آجی اره خداروشکر خوبم مرسی از احوال پرسیت😍😍

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
من ترک تبریزم 😁😁😁

منم اهل تبریزم مادر شوهرم خرید هم نیومد که دخالت نکنه خودمون رفتیم نون مسخره می اره دم د. خونمون میده می ره بچه هام و نگه می داره بخوابم غذا درست میکنه از اون سر شهر میاره

استارتر عزیز باید یه هدفی در نظر بگیری و اونو دنبال کنی. یعنی باید با خودت روراست باشی. و خودتو گول نزنی. با توصیفاتی که تو کردی. شما تو ادامع این زندگی همیشه یه مساله داری. همیشه درگیری. مگه اینکه یه فکر اساسی بکنی. و هدفتو از ازدواج بدونی اسایش روحی بوده یا همیشه تو اضطراب و تشویش بودن. بعد تصمیمت و مشخص کردن هدفت رو هدفت مصمم باشی و زود از کوره در نری. خودتو نبازی. دوست عزیز به هر حال برات بهترین هارو ارزو دارم 

اسی داری عمر و جوونی و زندگیتو 

روح وروان و اعصابی ک میدونم دیگ نداریش رو داری پای ادمای بیفرهنگ و دروغگوهدر میدی ...ببین جونتو بردار وبرو....جتی اگ.تا اخر عمر.طلاقت نده خونه بابات بمون و ارامش رو بدست بیار...ب حرفام فکرکن

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
من خودم تورکم ولی تورکا یا باید از طایفه خودشون دختر بگیرن یا انقد اذیتش میکنن دخترو ک... البته ی ...

من شنیدم میگن دختر از ترکا بگیرین ولی دختر بهشون ندین

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت