2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20048 بازدید | 475 پست

به نظرم برو مهریه ات رو بزار اجرا برو خونه بابات زندگیتو بکن

درخواست طلاقم نده

برو سرکار درس بخون به خودت برس برو کلاس هنر، زبان و ورزش

خودشون مجبور میشن بیان دنبالت یا اینکه طلاقت بدن یا شوهرت میره زن دوم میگیره که دیگه میتونی درخواست طلاق بدی

استارتر خیلی راحت میتونی ازشون بخاطر تهمتایی که زدن شکایت کنی

مگه نمیگی همه ی همسایه ها فهمیدن و بیرون اومدن؟

مگه نمیگی رفته در خونه پدرت ابرو ریزی؟

خب برو شکایت کن

بخاطر خواهرش هم شده هم طلاقت میده هم مهرت رو میده چون اگر تهمتایی رو که زده ثابت نکنه به خودش برمیگردن و جزای سنگینی داره

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اذیت جاریم خیلی کردن جاریم غریبه مثل همین خانومه مظلومه نمیخوام مث اون باشم

صد البته ک آدم مناسب با طرفش رفتار می‌کنه

بازم شما صلاح زندگی خودتو بهتر از من می‌دونی عزیزم 

وااااااای تو دختردایی منی 🤔🤔🤔

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
حالا من زنگ زدم به باباش که بیاد هیچی نگفت بعد زنگ زدم به مادرش میگم اینطوریه میگه عیبی نداره تو هی ...

همههه این بلاهایی که گفنی مو به مو سر من اومده با این تفاوت که من باردار بودم یه بار شوهرم دست روم بلند کرد دیییبگه تحمل نکردم و به خانوادم گفتم که دارم چی میکشم داداشم اومد دستشو شکست منم رفتم خونه مادرم و مهرمو اجرا گذاشتم و بعد یه ماه دیگه با وساطت برگشتم همه اداهاشون رو بعد از مدتی تکرار کردن چون درست شدنی نیستن کلا ولی من واسه بچم موندم با این تفاوت که با اون اتفاق شوهرم دیگه باد گرفت در اوج عصبانیتم حدشو با من نگه داره. چون فهمید من یه روی دیگه هم میتونم داشته باشم

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
ممنونم بابت راهنماییت  خودشم تا دیروز میگفت خسته شدم ازینجا بریم پشت من بود حالا که مادرش زنگ ...

تو که میدونی اینجوره چرا ب اعصای خانودش زنگ میزنی؟؟؟ی ضبط صدا نصب کن تو گوشیت اول

الانم پاشو وسایلتو جمع کن برو خونه ی پدرت...میگی نیستن برو خونه ی آشنا یا اداره پلیس 

بهانه نیار برا طلاق من خودم یکسال دوندگی کردم حتی جهاز مم نیاوردم مهریه پیشکش..توافقی جدا شدیم اخرش....کسی ک طلاق خواد هر جور شده طلاقشو میگیره...

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
اینا خیلی بی حیان  چندروز چیش که اینجوری شده بود شوهرم زده بودش مانتوش داده بود بالا میگفت داد ...

اسی کجایی هستی آجی؟

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
پس حالا نوبت توعه که رنگ عوض کنی بشی کسی که نشناسنت  باید انقدر محکم برخورد کنی که حتی نتونند ...

شوهرت بیغیرته که نمیتونه از زندگی وزنش دفاع کنه

مگه چقدر زندگی میکنی که اینهمه سالش رو درگیر باشی

دورباش وزندگی کن

خاک بر سرشون عفریته ها

من از حرص دارم جوش میارم

طلاق طلاق طلاق 

چیه این زندگی موندی اخه خاک بر سر شوهرت که انقدر به مادرش رو میده

جدا شو عنترا دلم میخواد مادر شوهر اسی و بگیرم جررررر بددددممم وای از حرض الان از حال میرم😬😬😬😬😬😬😬😬😬

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
میگی چکار کنم خذانکنه پات به دادگاه باز بشه خیلی خرج کردم خیلی اسیرم کردم اخرسرم هیچی به هیچی  ...

شما یه وکیل خوب بگیر خودش کارهارو پیش میبره

چن سال خونه پدرت بمونی خیلی بهتر ازاینکه عمرتو با کتک و گریه وعذاب کشیدن سرکنی

چ ادمایی هستناااا.... فقط باید شوهرتو مغزش رو شستشو بدی.... ک از اونجا برید.... زمانی هم ک میزنن زیرش صداشونو ضبط کنی داشته باشی ک با مدرک بزنی تو صورت شوهرت و همشون.... مگه قرن بوقه.. اگه دیدی شوهرت زیر سلیطه بازی اوناس.. ی مدت جمع کن برو.... بگو تا خونه رهن نکنی جای دیگه نمیام.. فقط محکم واستا از هیچ چیزی نترس...... نقطه ضعف دستشون بدی باختی.... برا زندگیت  تا ی حدی بجنگ.. اگه شوهرت متوجه شد ک هیچ.. نشد بذار برو... هیچی مهمتر از روح و روانت نیس