2777
2789
عنوان

نخوابیدن شیرخوار😭😭😭

49 بازدید | 7 پست

دکتر به پسرم به خاطر نفخش دارویی ترکیبی نداد نعناع کولیک استامینفون الان وقتی استامینفون نمیدم نمیخوابه از ۱۲ صب تا الان بدار تورو خدا اگه تجربه دارین بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ دقیقه میخوابه بیدار میشه

پسر منم بشددددت کم خاب بود. من شاید توی ۳ روز اندازه ی روز میخابیدم. بعضی بچه ها همینطورن. بم میگفتن سیرت چرب نیستو این خزعبلات. ب غذا بیفته همچین بخابه. ب غذاام افتاد همین بود. الان ک از شیر گرفتمش تازه خاب خوب دارم. تازه ۶ماهه از شیر گفتم ۲ ماهه ک شبا با جیغ پا نمیشه

عه به منم میگن که شیرت کمه اخه نمیخوابه که شیرم جمع شه

ن بابا کلا خصلت این بچه ها همینه. بعضیا کم خابن. یادمه بار اول مامانم گف بذا بش ی فرنی میدم همچین بخوره بخابه. بعد خودش دید ک نخابیده باز پاشد. خاهرم میگف بذا ی شیشه شیر واسش درست کنم همجین بخوره بخابه. شیر آورد واسش دهن نزد. گاهی توی روم میگفتن ب بچه نمیرسی. واسه این حرفا خیلی بیشتر اذیت میشدم تا بیدار خابی پسرم. ب اون دگ عادت کرده بودم