2777
2789
عنوان

سندروم ایکس قلب چیه کسی میدونه؟

102 بازدید | 3 پست

سلام 

سه روز بود بستری بودم سی،سی یو تو این اوضاع کرونا، مشمل قلبی پیدا کردم یهو آخر شب بود یهو سرگیجه و فشارم رفت بالا رفتیم بیمارستان نوارقلبم مشکل داشت و بستریم کردن .. کلی تست انجام دادم اکو و تست ورزش و آنژیو و تشخیص دادن سندروم ایکسه... دارو دادن ، حالا چکار کنم خوب میشم؟ یعنی میخواستم بچه دار شم 

بچه ها برام دعا کنید 

اصلا این سندروم چیه کسیکه داره چی میشه نشنیدید اطرافتون کسی بگه داشته

بعضی وقت ها دوست دارم وقتی بغضم میگیره.... خدا بیاد و اشکهامو پاک کنه.... دستمو بگیره و بگه....: ادمها اذیتت میکنن...؟؟!! بیا بریم پیش خودم....

کیا مشکل قلبی داشتن بارداری خوبی داشتن؟

بعضی وقت ها دوست دارم وقتی بغضم میگیره.... خدا بیاد و اشکهامو پاک کنه.... دستمو بگیره و بگه....: ادمها اذیتت میکنن...؟؟!! بیا بریم پیش خودم....

من نمیتونم سرم خیلی تو گوشی باشه فعلا میرم بعد میام نظرات رو میخونم پیشاپیش ممنونم 

لطفا راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.