2777
2789
عنوان

طرز پخت برنج ایرانی لطفا یادم بدید

326 بازدید | 47 پست

کم آب میریزم کامل نمیپزه و زیاد میریزم شفته میشم 

حالا دیگه میخوام آبکشش کنم ولی بلد نیستم 

باید خیس کنم؟

چنین نماند چنان نیز هم نخواهد ماند

منم مث تو برنج پختنم افتضاح ،کته میکنم

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برنج ایرانی هر چقدر بیشتر خیس بخور بهتره مثلا اگه برا ظهر میخوای بپزی ساعت 9خیسش کن و توش نمک بریز وقتی که اب گذاشتی جوش بیاد برنج که توش ریختی حتما ابلیمو اضافه کن و البته نمک بعد ابکش کردنم اب و روغن حتما بهش بده

دخترای امروز و باش یه برنج پختن موندن:/

بعد میگن خونه داری سخته:) اقا بلد نیسین دیگ دوره های اموزشی خونه داری میزارم خواستین شرکت کنین خوبه واستون:|

،امین_داداش ،چگوارا سابق هستم:) ... حالا امین جونتون برگشته :) خواستند مارا تعلیق کنن غافل اینکه بذر بودیم؛) ......اقا سو تفاهم پی نیاد ما سر ب زیریم ب خداااا ما را گزارش نزنین یه چندتا بحث کردن و داشتن اختلاف نظر چیه مگه نباشه باید شک کرد!.... ودر اخر تشکر میکنم از نی نی یارها مخصوصا شبش که ما رو مورد عنایت قرار دادن و تعلیق نکردن  و به اخطار بسنده کردن کوچیک همتونم هستم:) واقعا چرا تاپیکام رو تعطیل میکنین😑عضو ستاد مبارزه با مرد ستیزی. بقیش یادم اومد میگم
بیا آبکش کنیم 

تا حالا نکردم کته میکنم با ی بند انگشت اب روش اگ این ی بند انگشت کم و زیاد شه خراب میشخ

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

عزیزم مثلا یک لیوان برنج که میزاری براش یک و نیم لیوان اب بریز خوب؟بعدشمن مثل ترکیه ای ها برنجمو میشورن میریزم تو ابکش ابش که رفت تو قابلمه روغن میریزم قشنگ سرخ میکنم نسوزون ها فقط سرخ کن بعدش ابتو بریز شعله رو زیاد بکن وقای ابش کم شد بزار دم بکشه شعله رو کم کن زیادم نزار دم کنه چون خشک میشه دیدی خشک شد یه مقدار اب بریز کهببخار کنه نرم بشه زود زود نگه کن بخار که کرد نرم شد بیارش بخور همین

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام