2777
2789
عنوان

عروسی پسرخالمه نمیخوام برم چی بگم بهشون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکنه  میگم بنظرتون کادو رو بدم نگم از ترس کادو نیومده؟؟

اره اتفاقا بده کادو رو اینطوری بهتره

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
نباید رفت ولی خوب ببین من دوستم یک عروسی رفت با ماسک و دستکش  مه چیری خورده بود نه دست داده بو ...

اینجوری هم که نمیشه😂😂😂

آره هرمی بره اونجا رعایت نمیکنه 

فکر کن من پنج شش ساله عروسی نرفتم اصلا بعد تو این یک ماهه چهارتا عروسی دعوت شدم😐

فقط دوماه پیش یه عروسی رفتم کرونا اومده بود پایین مهمون هاهم کم بودن عروسی دوستم بود و تامام⁦☹️⁩😂😂

اره اتفاقا بده کادو رو اینطوری بهتره

سکه میخواستم بدم بهشون دست مامانمه میگم همونو بده از طرف من بگه کرونا هست و اینا مشکوک هم هستم دیگه نرفتم عروسی 

میترسم بعدا برم خونه مامانم اینا رام ندن بگن کرونا مشکوکی😐😂😂😂😂😂

سکه میخواستم بدم بهشون دست مامانمه میگم همونو بده از طرف من بگه کرونا هست و اینا مشکوک هم هستم دیگه ...

واقعا خطر ناک شده اوضاع 

اگه رفتی عروسی خدایی نکرده چیزی شد همیشه حسرت میخوری ک چرا رفتی 

😂😂😂مثل من یه دوره ای سرفه فقط یکمممم میکردم جلو خودم میگرفتم ک کسی فکر نکنه کرونا داره اخه قبلش سرما خورده بودم یک ماه سرفه تو بدنم مونده بود

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
وااا مگه باید توضیح بدی ما که اینجوری نیستیم هرکی دوست داره میره هرکی نمیخواد نمیره  

مامان منو بیا قانع کن ناراحت نشه کافیه برام😐😂

یبار می‌گفت عروسی پسر خالت نیای خونه ماهم نیا و دورمارو خط بکش و فلان😐😐😐

یبار کلاس داشتم خونه خالم دعوت بودم نرفتم خالم گفت عیب نداره ناراحت نشد مامانم قهر کرد باهام😐😐🥴

واقعا خطر ناک شده اوضاع  اگه رفتی عروسی خدایی نکرده چیزی شد همیشه حسرت میخوری ک چرا رفتی  ...

وای دقیقا راست میگی 

اون اوایل کرونا اومده بود سرفه کردم یه دونه ها همه نگام کردن بخاطر آب و هوا بود دیگه سرفه هامو به زور قورت میدادم😂😂😂😂😂

وای دقیقا راست میگی  اون اوایل کرونا اومده بود سرفه کردم یه دونه ها همه نگام کردن بخاطر آب و ه ...

😁من کارم به حبس نفس تا قطعی کامل میرفت