2777
2789
عنوان

عروسی پسرخالمه نمیخوام برم چی بگم بهشون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 61 پست
کنسله عزیزم بالای ۹۰ درصد   من عروسی دوستم امروز بود ، دیشب از باغ خبر کنسلی رو دادن بهشون ، ت ...

جدی میگی؟

پس چجوری اینا کنسل نکردن 

امروز یا دیروز بود بهم گفتن ۲۲ عروسیه 

تازه دوروز بعد هم عروسی یکی دیگه از فامیلامونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فکر اونا مهمه یا سلامتی خودتون؟ الان همه میدونن بیشتر کسایی که تستشون مثبت شده تو این عروسیا ب ...

نمیرم که اصلا 

میخواستم جواب اونا رو بدم بعدا برام حرف نیارن که شوهرش گفته یا نه یا حسودیش شده نیومده و کوفت و درد

فدات شم که  همینو باید بگم والا😂😂

والا ما هم یه عروسی داریم ولی نه خودم میرم نه میزارم کسی بره😂

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
جدی میگی؟ پس چجوری اینا کنسل نکردن  امروز یا دیروز بود بهم گفتن ۲۲ عروسیه  تازه دوروز ب ...

همه کنسل میشه احتماال بالای ۸۰ درصد عزیزم 

شایدد کم شه تعداد ، کنسل نکنن ولی خیلی بعیده 

دمتون گرم 😂😂😂😘

😘فدات 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
خدا کنه  میترسم برا فامیلامون همه میرن فکر کنم ⁦☹️⁩

نباید رفت ولی خوب ببین من دوستم یک عروسی رفت با ماسک و دستکش 

مه چیری خورده بود نه دست داده بود نه هیچی حتی نرقصیده بود 

فقط رفت و اومده بود تازه تو باغ بود و محیط سر پوشیده  نبود 

هیچی نشد ولی خوب همه که میرن رعایت نمیکنن که 😑😡