2777
2789

چند روز دیگه عروسیه هم شوهرم نمیزاره برم هم تو این کرونا میترسم چی بگم بهشون برنخوره؟

مامان خودم از همه بدتره...

بگم رفتم آز کرونا دادم منتظرم جوابش بیاد میترسم داشته باشم؟

جدی گفتما راهنماییم میکنین؟

بگو حس میکنم کرونا دارم خودشون تازه تشویقت میکنن نیا 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم مهمون داستیم 

برای اینکه نیان مامانم گفت درکتر گفته مشکوکی و بهتره خونه بمونی و استراحت کنی .

اصلا نریا

گل سرخم چرا افسرده♡حالی بیا قسمت کنیم دردی که داری♡بیا قسمت کنیم بیشش بده من♡که تو نازک دلی طاقت نداری
میترسم باور نکنند  بگم گلو درد دارم چی دارم؟

بگو تنگی نفس و بدن درد و تب دارم 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️