2777
2789
عنوان

عروسی پسرخالمه نمیخوام برم چی بگم بهشون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران

کنسله عزیزم بالای ۹۰ درصد  

من عروسی دوستم امروز بود ، دیشب از باغ خبر کنسلی رو دادن بهشون ، تازه  باغ های مختلط که مثلا مجوز رسمی هم ندارند 

تمام مراسم ها عروسی ، عزاداری کنسله 

فکر میکنند بخاطر اینکه شوهرم نمیراره برم دارم دروغ میگم باور نمی کنند که 

عزیزم فکر اونا مهمه یا سلامتی خودتون؟ الان همه میدونن بیشتر کسایی که تستشون مثبت شده تو این عروسیا بوده نرید به فکر خودتون باشید

آره بگو یکم تب و لرز دارم و سرفه.. البت دور از جونت

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
ما هم مهمون داستیم  برای اینکه نیان مامانم گفت درکتر گفته مشکوکی و بهتره خونه بمونی و استراحت ...

ن بابا 

چون بخوام برم هم از کرونا میترسم هم واقعا باید قید زندگی با شوهرمو بزنم انقد شوهرم نمیخواد برم عروسیشون

میترسم از کرونا یه داماده دوروز بعد عروسیش کرونا گرفت داشت میمرد میترسم والا

چرا خودت مریض میکنی الکی ، به خودت پالس منفی میدی رک بگو به حاطر شرایط جامعه نمیتونم بیام 😑 خوشبخت ...

اونا بهمون کارت دادن قبل از کرونا 

کرونا اومد بهم خورد حالا به مامانم گفتن به من بگه مامانم هم با من سرسنگینه از طرف مثلا خواهرم بهم گفته منم گفتم خوشبخت باشن 

اونا کاری ندارن که مامانم فقط 😐

آهان باشه😂

👌😁موفق باشی 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️