یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با سرنوشت بچه ها بازي نكنيد مدارس عادي اصلا تربيت بچه هاش درست نيست و خيلي بي ادبن اما غير انتفاعي ...
عزیزم همسر من دبیرن ،دوسال پیش تو یه مجتمع تحصیلی تو سعادت اباد تدریس میکردن میگفت گاها بچه های مثلا درسخون پیش هم جمع میشدن حرفهایی از اتاق خواب پدر مادراشون میگفتن که خجالت میکشیدم حرفهای یواشکی ولی متاسفانه همسر من گوشاش تیزه
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید
مدرسه اي ك من درموردش صحبت ميكنم دبستان دانشگاست! و فقط فرزندان هيات علمي دانشگاه رو ثبت نام ميكنه ...
خب اتفاقا تو اون موسسه بچه ها از خانواده های پزشک مهندسهای عالی رتبه تاجر وایضا اساتید دانشگاه بودن،شما تحقیق کنیدحالا یکسالم بره کوچولوتون اونجا متوجه نوع کارکرد مدرسه میشید ،متاسفانه اکثر مدارس فقط اسم دارن و دهن پرکن شدن،انشاالله موفق باشه بچه شما و ایضا به درجات عالی علمی برسه
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید