2777
2789
عنوان

نظرسنجی انتخاب مدرسه

101 بازدید | 14 پست

سلام دوستان لطفا برای انتخاب مدرسه ی دخترم با شرکت در این نظرسنجی به من کمک کنید

با سپاس فراوان

تعداد رای : 11
نظرسنجی
مدرسه ای که نزدیکه ولی کلاسهاش شلوغه،هییت امناییه یعنی هزینه اش کمتره
2
18%
مدرسه ای که راهش دوره ولی کلاساش خلوت تره و غیرانتفاعییه
9
81%
من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد❤

با سرنوشت بچه ها بازي نكنيد

مدارس عادي اصلا تربيت بچه هاش درست نيست و خيلي بي ادبن

اما غير انتفاعي به نسبت بسيار فهميده ترن

من مامانم و ابجيم و خاله هم همشون معلمن اينو واقعا ب چشم ديدن!

خدا هست و خدا هست و خدا هست  
با سرنوشت بچه ها بازي نكنيد مدارس عادي اصلا تربيت بچه هاش درست نيست و خيلي بي ادبن اما غير انتفاعي ...

بله عزیزم این مدرسه غیرانتفاعه مورد نظر من خیلی رو اخلاق و تربیت بچه ها کار میکنن...و سخت گیر هم هستن کیلویی نمره نمیدن....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم این مدرسه غیرانتفاعه مورد نظر من خیلی رو اخلاق و تربیت بچه ها کار میکنن...و سخت گیر هم هست ...

الان طرح توصيفية با نمره كاري ندارم

چون همون مدرسه عادي هم معلم تلاش ميكنه انصافا

ولي سطح فرهنگ و تربيت خونوادگي مسئله بسيار مهميه!

با سرنوشت بچه ها بازي نكنيد مدارس عادي اصلا تربيت بچه هاش درست نيست و خيلي بي ادبن اما غير انتفاعي ...

عزیزم همسر من دبیرن ،دوسال پیش تو یه مجتمع تحصیلی تو سعادت اباد تدریس میکردن میگفت گاها بچه های مثلا درسخون پیش هم جمع میشدن حرفهایی از اتاق خواب پدر مادراشون میگفتن که خجالت میکشیدم حرفهای یواشکی ولی متاسفانه همسر من گوشاش تیزه  

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
مدرسه هییت امناییه 35 نفره ولی غیرانتفاعیه 20 نفره هستن

خب تفاوت تعداد دانش اموزا زیاده 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

والا ببینید نحوه تدریس و نوع برخورد با دانش اموزا چجوریه از روی اون تصمیم بگیرید

عزیزم همسر من دبیرن ،دوسال پیش تو یه مجتمع تحصیلی تو سعادت اباد تدریس میکردن میگفت گاها بچه های مثلا ...

مدرسه اي ك من درموردش صحبت ميكنم

دبستان دانشگاست!

و فقط فرزندان هيات علمي دانشگاه رو ثبت نام ميكنه

و حتي فحشم نميدن

والا ببینید نحوه تدریس و نوع برخورد با دانش اموزا چجوریه از روی اون تصمیم بگیرید

،،مدرسه اولیه شادتره دومیه مذهبی تره،،،ولی معلم های هردو مدرسه خوبن...

مدرسه اي ك من درموردش صحبت ميكنم دبستان دانشگاست! و فقط فرزندان هيات علمي دانشگاه رو ثبت نام ميكنه ...

حرف شما درسته...دختر من امسال تو پیش دبستانی بود که رتبه ی دوم شهر مون بود ولی چندتا بچه ی بی ادب تو کلاسشون بودن...

مدرسه اي ك من درموردش صحبت ميكنم دبستان دانشگاست! و فقط فرزندان هيات علمي دانشگاه رو ثبت نام ميكنه ...

خب اتفاقا تو اون موسسه بچه ها از خانواده های پزشک مهندسهای عالی رتبه تاجر وایضا اساتید دانشگاه بودن،شما تحقیق کنیدحالا یکسالم بره کوچولوتون اونجا متوجه نوع کارکرد مدرسه میشید ،متاسفانه اکثر مدارس فقط اسم دارن و دهن پرکن شدن،انشاالله موفق باشه بچه شما و ایضا به درجات عالی علمی برسه

خب اتفاقا تو اون موسسه بچه ها از خانواده های پزشک مهندسهای عالی رتبه تاجر وایضا اساتید دانشگاه بودن، ...

ممنون عزيزم

همچنين واسه كوچولو شما

ولي من مجردم!