2777
2789
عنوان

وای در حال تعجبم 😦

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 78 پست
😁 بنطرت برا چی بعصیا ازدواج زود هنگام دارن  شوهر من 19 سالش بود زد بالا ازدواج کرد

😂😂😂😂😂

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز هنوز شب ساعت ۱۱ نشده ک...

چ ربطی داشت🙄🙃

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
در چه حالت توی بغل هم بودن، در حالت نشسته؟؟ خوابیده یا ایستاده؟؟ از روی محبت یا برخاستگی

دراز کشیده بود 

اخه گفتی زده بود بالا ۱۹ سالگی اومده گرفتت خب توعم جواب مثبت دادی دیگه مث خودش🤭

😂 نه اتفاقا من نزده بودم بالا تو اینجور چیزا خنگ بودم

فقط دنبال عشق بودم نه هوس

و از همه مهمتر میخواستم از روستامون فرار کنم آخه اونجا 11 سالگی ازدواج می‌کردند و من یجورایی ترشیده حساب میشدم و خیلی سرکوفت می‌زدند 

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
دخترش میگف آبجی شبا صداشون میاد منم گفتم آبجی چیز بدی نیس حتمن جاییشون درد میکنه 

😶😶😶وای.چقدم تاثیر بدی رو بچه میزاره.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
ببیخشید خب رابطه که نداشتن چه اشکالی داره

باعث نمیشه پسر ها بلوغ زود رس برسن؟ 

خب مگه چیه؟🤔کار بد نمیکردن که😐دراز کشیده بودن.

بابا کاش عکس مینداختم 😐

😂 نه اتفاقا من نزده بودم بالا تو اینجور چیزا خنگ بودم فقط دنبال عشق بودم نه هوس و از همه مهمتر می ...

منم مث خودت ۱۸ عقد کردم البته من یه سال بعد جدا شدم بیخیال شوخی کردم عزیزم💋😊

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄
😂😂😂😂😂

😁 بخدا

همش اینا دارن جلو بچه هاشون به هم ور میرن

جالبش اینه کارشون که تموم میشه مادر شوهرم لنگان لنگان میره داخل حموم 😂😂😂😂

به یه عالم دستمال کاغذی دستش انگار هنر کرده 😂

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
تو‌ بغل هم خواب بودن ؟ خب این چه مشکلیه گلم وقتی فقط تو بغل هم خوابن یا بهم محبت میکنند ، اینطور خیل ...

اخه عزیزم جلو 3تا بچه. 12.6.5ساله؟

اونم با طرز پوشش نامناسب کاش عکس میگرفتم 😂

اصدنتو میگم😒 بی ادب

ببخشید عزیزم

خخخخخ وای کاش میگرفتم عکس  اینجوری؟؟؟ محبت؟

برگرد دوباره برو اگه باز خوابیده بودن عکستم بگیر سوالتم بپرس😁

❤️‍🩹فرزند خاک بلوچستان مظلوم❤️‍🩹💜ARMY giril💜 خدایا مواظب پسرانم باش✨🥹.