2777
2789
عنوان

بچه ها هرکی حوصله درد و دل داره بیاد حرف بزنیم..

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 61 پست
راستی درمورد پیاده روی خب باشوهرت برو هرشب ..اونم بیکاره این پیشنهادوبهش بده امیدوارم استقبال کنه..ب ...

مرسی از پیشنهادات

نمیاد عزیزم بهش گفتم  چندبار..همش عصبی و کلافه بخاطر بیکاریش من بهش حق میدم ولی خب مقصر خودشه خودش یجا بند نمیشه 

خب اگه شرکت حقوق کم میده به همه کم میده فقط به شوهر من که نمیده...

گوشش بدهکار نیست...

حس میکنم جدیدا غر بزنم بهتر جواب میده

بهش بر میخوره یه تکونی میخوره

مرسی از پیشنهادات نمیاد عزیزم بهش گفتم  چندبار..همش عصبی و کلافه بخاطر بیکاریش من بهش حق میدم ...

اره از یکنواختی در بیا..راستی الان همه زدن تو کار بورس ک بازار خوبیه البته اگر اموزش دیده باشی و بلد باشی .. نه اینکه هردمبیلی معامله کنی..من خودمم قراره بورس کار کنم البته فعلا میخام اول اموزششو ببینم..اگر تونستی خودت اینکارو کن حداقل خرج خودتو دربیار بااونم کاری نداشته باش..با پول کمم شرو کن مثلا دو میلیون .. 

من برم خوشحال شدم از اشناییت عزیزدلم

شکوفه هستم متولد79.کاربری مال دوستم بوده که بمن تعلق گرفته در حال حاضر..یا علی مدد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا  بارداری عزیزم؟؟ نمیشه با خواهر شوهرت اینا بری بیرون؟؟؟ من با جاریامو خواهرشوه ...

خواهر شوهرام شهر های دیگه زندگی میکنن .

جاریمم طوریه که  همه چی رو مسخره میکنه . ابرو میبره .

سخن چینی میکنه .. باهاش برم بیرون برگردم ابرومو میبره.

و زنگ میزنه به همه خبر میده که چطوری رفنم چیا خریدم چیکارا کردم اونم به دوست و دشمن :( 

کل خانواده شوهرم به خاطر این اخلاقش ،ازش دلخورن . 

کسی نیست واقعا .

اره باردارم .  

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
سلام عزیزم خوبی؟؟؟ بله حتما بپرس 

عزیزم شما همون اول بهتون گفتن باید جراحی شین یا اول دارو دادن؟ من پرولاکتینم ۷۰۰عه ، دکتر برام آزمایش نوشت دوباره گفت ۳ هفته دیگه انجام بده که اگه بالا بود ام ار ای بنویسم ، خیلی میترسم از اینکه جراحی لازم باشم، ۲۲ سالمه مجردم، ریزش مو دارم خیلییی ، تنبلی تخمدانم دارم، چشم سمت راستمم شمارش یکه ، ماهی دو سه روزم سر درد میگیرم موقع پریود

عزیزم شما همون اول بهتون گفتن باید جراحی شین یا اول دارو دادن؟ من پرولاکتینم ۷۰۰عه ، دکتر برام آزمای ...

سلام گلم ببخشید دیر جواب میدم..

نه عزیزم من همون اول بهم نگفتن جراحی بشم..

ببین من اوایل درد و ترشح سینه داشتم

با آزمایش فهمیدم پرولاکتینم بالاست..ولی زیر ۱۰۰ بود ۲سال داستینکس خوردم(کابرگولین بهم نمیساخت) هر زمان دارو رو قطع میکردم دوباره بر می گشت تا اینکه یمدت داستینکس اصلا پیدا نشد و من اصلا دارو نخوردم حالم بد شد شروع به سر درد کردم ...

از سر درد شکایت کردم اصرار کردم برام إم آر آی بنویسه دکتر برام سی تی نوشت😐

کلا دکترای خوبی هم نداشتم و دیگه دکتر مو عوض کردم

خلاصه 

پیگیر شدم ام آرای دادم فهمیدم آدنوم هست پرولاکتینما نیست

بازم چون سایز آدنوم من خیلی بزرگ بود(باید همون اول ام آر آی میدادم)

دکتر جراح بهم دارو داد بمدت ۶ماه که کوچیک بشه بلکه..

دیدیم کوچیک نشد تصمیم به جراحی گرفت

عزیزم آدنوم مگه همون پرولاکتینوما نیست؟؟

نه ببین پرولاکتینما یعنی خود غده هیپوفیز مشکل داره و داره هورمون ترشح میکنه

آدنوم یه چیزی شبیه کیست یا غده خوشخیمه که  اونجا رشد میکنه گاهی ممکنه کوچیک باشه بهش میگن میکرو آدنوما و اگه بزرگ باشه بالای ۱سانت ماکرو ادنومای میگن  و به غده هیپوفیز و عصب بینایی فشار میاره

باید جراحی شه

بعد ببخشید شما چشمتونم ضعیف شده بود؟

آره من چشمام خیلی ضعیف شده بود دوبینی داشتم همه چیو تار میدیدم چشم چپم شدتش بیشتر بود..

بعد پریودیمم مختل شده بود اوایل بدون قرص داستینکس پریود نمیشدم...

اخرا موقع عمل ۵۰ روز پریود بودم..😫

عزیزم آدنوم مگه همون پرولاکتینوما نیست؟؟

بمن اول میگفتن پرولاکتینما هستی..ولی حتما برین إم آر آی بدین هم با تزریق هم بدون تزریق ضرر که نداره خیالت راحت میشه عوضش...

شما چند وقته درگیرشی؟؟؟

من بعد عمل حالم بهتر شده خداروشکر زیاد به چشمم آسیب نزد دیدم برگشت

اون علایم قبل رو ندارم فعلا..

هفته بعد جواب آزمایشات بعد عمل رو میگیرم ببینم چطوره..