2777
2789
عنوان

بچه ها هرکی حوصله درد و دل داره بیاد حرف بزنیم..

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 61 پست
بمن اول میگفتن پرولاکتینما هستی..ولی حتما برین إم آر آی بدین هم با تزریق هم بدون تزریق ضرر که نداره ...

من بخاطر ریزش مو رفتم دکتر بهم آزمایش داد نشون داد پرولاکتینم ۷۰۰عه ، تو آزمایش رنج نرمالش تا ۴۹۸ بود ، سر درد چند ماهه دارم مواقع پریود ، تنبلی تخمدانم دارم نمیدونم علائمم از تنبلیه یا پرولاکتین ، چشم راستم چندین ساله ضعیفه ، اینجوری نبوده که یهو ضعیف بشه ، عینک میزنم، دکتر غدد برام آزمایش مجدد نوشت گفت اگه باز بالا باشه ام ار ای مینویسم ، خیلی خیلی میترسم از عملش خیلی😔😔 دوست مامانم این عملو کرد اما از سر ، یعنی مو ایناشو تراشید ، چند روزه عین خوره فکر این آدنوم تو جونمه همش فک میکنم باید جراحی کنم😭😓

من بخاطر ریزش مو رفتم دکتر بهم آزمایش داد نشون داد پرولاکتینم ۷۰۰عه ، تو آزمایش رنج نرمالش تا ۴۹۸ بو ...

نه نگران نباش ایشاله که چیزی نیست ..ببین من ۴ماه پیش جراحی شدم و الان حالم خوبه دارم از تجربه م  برای تو میگم  . اوکی؟.🤗

و اینکه کلا نوع و تا جایی که آدنوم رفته هم مهمه

مثلا مال من بیشتر رفته بود به سمت شاهرگ اصلی و به اون چسبیده بود که نتونستن زیاد نزدیک شاهرگ بشن و یه تیکه مونده و چاره ای نبود..

الان دارو چی میخوری؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.