2777
2789
عنوان

بچه ها هرکی حوصله درد و دل داره بیاد حرف بزنیم..

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 61 پست
اوف از اون موقع نگو از دست پدر مادرم و اخلاقای بدشون خواستم فرار کنم افتاد تو چنگ این... هرچند مقصر ...

از مشاوره رایگان که بهت شمارشو دادن کمک بگیر .

از راه جلهای مناسب استفاده کن .

به اونمشاوره ها بگو بهت راه حل نشون بدن . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
نمیتونم . حدودا شاید 10 سالی میشه نرفتم خونه خاله هام . برم چی بگم ؟ :(  فقط یه خاله دارم که ...

درکت میکنم عزیزم ...

🌼🌼

من اصلا حسود نیستم ولی جاری هامو خواهرشوهرامو میبینم چطور دارن زندگی میکنن شوهراشون بهشون میرسنی وخرج میکنن براشون ..از خودم بدم میاد...

ولی شوهرم جلو اونا و حرفاشون ازم دفاع هم میکنه پشتم هست 

اخلاقای خوب هم داره ولی در حال حاضر اونا به چشمم نمیاد😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیسوکمندجان خواهش میکنم تاوقتی شوهرت اخلاقیاتش درست نشده اقدام ب بچه دارشدن نکنید .چندسالته؟

شکوفه هستم متولد79.کاربری مال دوستم بوده که بمن تعلق گرفته در حال حاضر..یا علی مدد  
درکت میکنم عزیزم ... 🌼🌼 من اصلا حسود نیستم ولی جاری هامو خواهرشوهرامو میبینم چطور دارن زندگی میک ...

چی میگی ؟

خواهر شوهرای من یه لحظه خونه نمیشینن . از صبح تا شب میگردن .

در این کرونا  جاریم از روز اول عید تا الان  با دو بچه بازار گردی و مهمونی و جشن رفتناش سر جاشه . میگه کدوم کرونا؟ 

حتی خواهرشوهرام زنگ میزنن میگن دختر برو بیرون و...

ولی چه فایده . نمیدونن دوستی ندارم برم بیرون .

نمیدونن جایی ندارم برم .

نمیدونن یه خانواده دارم که فکر میکنن اگه بری بیرم بیرون 

خدا منو میگیره و به خاک سیاه مینشونه اینا عذاب میکشن که من به خاک نشستم :( 

یعنی جهل و نااگاهی در این حد .

مذهبی نیستن آ اصلا . حجابشونم کامل نیست . پیر هم نیستن .    

اصلا ببین من چی میکشم ؟؟؟؟؟؟ 

تو یه لحظه هم نمیتونستی تحمل کنی .

نمیزارن الان دوستی داشته باشم میگن میاد  شوهرتو از راه به در میکنه بدبختت میکنه اونوقت نکوبی سرت .

خودشونم که اهل رفتن به بیرون و پارک و بازار نیستن 

تنها جایی که دارم برم خونه مادرشوهرمه .

اونم چون جاریم با اونا زندگی میکنه . هر چی رو حرف میکنه ابروی کا خانواده شوهر و منو میبره در همه ی فامیلا و درو همسایه ها :( 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
درکت میکنم عزیزم ... 🌼🌼 من اصلا حسود نیستم ولی جاری هامو خواهرشوهرامو میبینم چطور دارن زندگی میک ...

سعی کن اخلاقای خوبشو ببینی بالاخره هرکسی اخلاقای بدیم داره دیگه ولی ماباید سعی کنیم حداقل برای ارامش روحوروان خودمونم که شده اخلاقای خوبو ببینیم مطمئن باش وقتی ی رفتارخوبی از خودش نشون بده و توتعریفشوکنی سعی میکنه بیشتراینکارو کنه 

شکوفه هستم متولد79.کاربری مال دوستم بوده که بمن تعلق گرفته در حال حاضر..یا علی مدد  
چی میگی ؟ خواهر شوهرای من یه لحظه خونه نمیشینن . از صبح تا شب میگردن . در این کرونا  جاریم ...

خو عزیزم با جاریات و خاهرشوهرات رفیق شو طرح دوستی باهاشون بریز حتما ک نباید باهفت پشت غریبه رفیق شی ..ب خاهرشوهرات بگو جایی رفتن تورم باخودشون ببرن ..باهاشون دوست شو و محبت کن..ازمحبت خارهاگل میشود واقعا..دیدم ک میگم

سعی کن اخلاقای خوبشو ببینی بالاخره هرکسی اخلاقای بدیم داره دیگه ولی ماباید سعی کنیم حداقل برای ارامش ...

میبینم بخدا همیشه بابت کارایی که برام میکنه تشکر میکنم غذا میپزه تعریف میکنم خرید میکنه یا هرچی

ولی حس میکنم خیلی زیاااد بهش بها دادم 

از خودم گذشتم آدم باید ارج و بزرگی خودشم به عنوان یک انسان حفظ کنه دیگه

میبینم بخدا همیشه بابت کارایی که برام میکنه تشکر میکنم غذا میپزه تعریف میکنم خرید میکنه یا هرچی ولی ...

ازه واقعاازبس کوتاه اومدی پرروشده یجورایی

خو عزیزم با جاریات و خاهرشوهرات رفیق شو طرح دوستی باهاشون بریز حتما ک نباید باهفت پشت غریبه رفیق شی ...

دوست باهاشون 😉 خیلی هم زیاددد

یعنی اونا هم منو خیلی خیلی دوست دارن همیشه همو حمایت میکنیم اونا هم قبول دارن مقصر شوهر منه 

و خودمم کوتاه میام همش بهم میگن خرج کن برو آرایشگاه قدر خودتو بدون...

میبینم بخدا همیشه بابت کارایی که برام میکنه تشکر میکنم غذا میپزه تعریف میکنم خرید میکنه یا هرچی ولی ...

راستی درمورد پیاده روی خب باشوهرت برو هرشب ..اونم بیکاره این پیشنهادوبهش بده امیدوارم استقبال کنه..باهم برید تفریح کنید ..تفریحای ارزون مث همین پیاده روی خوبه 

دوست باهاشون 😉 خیلی هم زیاددد یعنی اونا هم منو خیلی خیلی دوست دارن همیشه همو حمایت میکنیم اونا هم ...

خب بگو مادرشوهرت و پدرشوهرت وخواهرشوهرات باشوهرت حرف بزنن شاید درست شد..مطمئن باش حرف خانواده خیلی روش تاثیر بیشتری داره تا تو..

چی میگی ؟ خواهر شوهرای من یه لحظه خونه نمیشینن . از صبح تا شب میگردن . در این کرونا  جاریم ...

ای بابا 

بارداری عزیزم؟؟

نمیشه با خواهر شوهرت اینا بری بیرون؟؟؟

من با جاریامو خواهرشوهرم اینا رابطه م خوبه ولی سه تاشون شاغل هستن سرشون شلوغه 

یعنی باید از قبل برنامه ریزی کنی ...اهل  یهویی نیستن رفتن...

خب بگو مادرشوهرت و پدرشوهرت وخواهرشوهرات باشوهرت حرف بزنن شاید درست شد..مطمئن باش حرف خانواده خیلی ر ...

یبار دعوامون شد رفتم خونه پدرش اینا 

پدرش حرفای منو چهارتا گذاشت روش برعکس کرد رفت به روی شوهرم آورد خرابکاری کرد

خواهرشوهرم همش میگفت چرا به اینا گفتی گند میزنن به همه چی...

اینارو ولش

منتظرم دوباره یچی پیش بیاد برم خونه بابام از پدرم بخوام ازش تعهد بگیره...