2777
2789
عنوان

بچه ها هرکی حوصله درد و دل داره بیاد حرف بزنیم..

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 61 پست

دوست خوبم منم مشکلات شمارا داشتم ۲۵ ساله ازدواج کردم هرچند دوسال پیش همسرم گفتم طلاق میخوام اظهار پشیمونی کرد وخیلی بهتر شد ولی حالا که کلی بیماری دارم وچند دوره افسردگی را گذروندم فهمیدم اشتباه کردم همون اوایل جوانی باید یا درستش میکردم یا رهاش میکردم البته الانم که میگم درست شده هنوزم اجازه رفتن به خونه خانواده وفامیلم را ندارم ولی متاسفانه دیگه نه پدر ومادری دارم که ازم حمایت کنند نه توانایی که که برم دنبال زندگی خودم

خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان 
خدای من حالا بقیه دوستام همه شون دوتا بچه هم دارن با بچه هروز این رستوران، اون کافه،مهمونی،دورهمی.. ...

خیلی کلافه ام....شدم یه آدم گوشه گیر....همش توی خونه خودموباکارای خونه مشغول میکنم.خودمم شهرغریبم....بیرونم ک میبره توی ماشین نه پیاده میشدیم نه چیزی.تازه خسیس هم هست....کاری به کرونانداره قبل کروناهم همین بود...امان ازبی کسی امان😭

{کنجدجونم،هنوزنمیدونم دخمری یاآقاپسری 😊امامن وبابایی وآبجی باران بی صبرانه منتظریم که بدونیم 😊امروزباران کوچولوبه بابایی میگفت :بابایی بیامامان توی شکمش نی نی داره،من میخام بغلش کنم ،اسباب بازیاموبدم بازی کنه....نمیدونم من چراذوق کرده بودم.خدایابه بزرگیه خودت قسمت میدم این حس هارونصیب همه خانومای سرزمینم کن🙏تاریخ (۱۳۹۹/۴/۲۱)}

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که بدتر از توام .

اولا هیچ دوستی ندارم که برم بیرون .

دوما همسرم مخالفه کاره کلا .

سوما با هیچ کدوم از فامیلا رفت و امد ندارم .

چون پدرو مادرم اجتماعی و معاشرتی نیستن .

سوما شوهرم صبح میره سرکار تا ساعت 10 شب 

بعدش میره خونه مادرش و دیر وقت میاد خونه .

چهارما هیچ جارو ندارم برم . کسی هم پایه نیست 

لااقل برم بیرون یه گشتی بزنم و بیام .

😢😢😢😢😢

برو خداتووووو شکر کن . ببین وضعیتم منو ..

غیر قابل تحمله .

به قول جاریم من توی زندان هستم .

همسرم میگه برو خونه خاله هات و... 

ولی وقتی رفت و امد ندارن خانوادم من چطوری 

برم ؟؟؟؟ 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
یه چیزاییش شبیه شوهرمه متاسفانه😑

چطور تحمل میکنی؟

هفته قبل با خواهرش داشتم حرف میزدم بهش میگفتم دوست دارم برم باشگاه 

خواهرش گفت منم دوست دارم خیلی چاق شدم ازین حرفا بعد حرف به پیاده روی رسید گفتم کاش نزدیک هم بودیم باهم میرفتیم (آخه بهونه میاره رو مخم میره پیاده روی هم برم. باشگاه هم که پولشو نداره بده)

بعد برگشت به خواهرش گفت چرا نمیری پیاده روی خیلی چاق شدی

موندم اصلا تو رفتارش😑

من که بدتر از توام . اولا هیچ دوستی ندارم که برم بیرون . دوما همسرم مخالفه کاره کلا . سوما با هیچ ...

ای بابا تورو خدا زندانی نکن خودتو وقتی میگه برو 

به درک اونا نمیان تو برو حداقل دلت واسه😢

خیلی کلافه ام....شدم یه آدم گوشه گیر....همش توی خونه خودموباکارای خونه مشغول میکنم.خودمم شهرغریبم... ...

امان

ولی دیگه نمیخام کوتاه بیام مگه چند وقت زنده ایم قراره چقدر زندگی کنیم.

شوهر من زیر بار بچه هم نمیره بخاطر بی پولی 

حرف مردم نصیب من میشه...

ازخانوادت چراکمک نمیگیری

خانواده م خبر ندارن اصلا...

به خواهرش گاهی میگم اون کمک میکنه بهتر میشه ولی جدیدا از اونم کاری بر نمیاد

الانم میگم پشیمونم چرا نرفتم خونه مامانم اگه میرفتم میتونستم ازش تعهد بگیرم

ای بابا تورو خدا زندانی نکن خودتو وقتی میگه برو  به درک اونا نمیان تو برو حداقل دلت واسه😢

نمیتونم . حدودا شاید 10 سالی میشه نرفتم خونه خاله هام .

برم چی بگم ؟ :( 

فقط یه خاله دارم که اونم هر وقت خانوادم عشقشون بکشه میرن و منو میبرن . اونا هم الان کلی کار دارن نمیشه برم 

من همه اینارو مقصر خانوادم میدونم . اصلا ادمای معاشرتی و اجتماعی و اهل رفت و امد و .... نیستن با هیچکس .

نمیاد رفتم یواشکی پیش روانپزشک گفت افسردگی داری دارو نوشت  نزاشت دارو هارو بگیرم حتی

بنظرم این اونه که باید به روانپزشک مراجعه کنه و تحت درمان قرار بگیره که بارفتاراش باعث شده افسردگی بگیری

عزیزم اگه خط ثابت دارید بزنگ 1480 مشاوره رایگان بهزیستی با یه نفر که صحبت کردی داخلیشو یادداشت کن و بپرس چه وقتایی میاد ک هروقت زنگ زدی باهمون مشاور صحبت کنی ومجبورنباشی از اول واسه یه مشاور دیگه توضیح بدی هرروز

شکوفه هستم متولد79.کاربری مال دوستم بوده که بمن تعلق گرفته در حال حاضر..یا علی مدد  
خوشحالم که تو میدونی داره بهت ظلم میشه و به فکر اصلاح شوهرتی اما باورت میشه وقتی خونواده ام فهمیدن ...

آره چه اشتباهی کرد بچه هم داره سخته نمیشه قضاوت کرد شرایطش فرق میکنه

مجردیام یادم میاد میخوام دیونه بشم . هیچ جا نمیرفتیم .

هیچ دوستی نداشتم . خانوادم نمیذاشتن . 

حتی سیزده به در ها جایی نمیرفتیم :( 

یعنی الان کرونا و قرنطینه و.... رو دیدی ؟؟ صدرحمت به این .

موقعیت من بدتر بود . 

بنظرم این اونه که باید به روانپزشک مراجعه کنه و تحت درمان قرار بگیره که بارفتاراش باعث شده افسردگی ب ...

آره تو فکرش هستم ...مرسی دوست خوبم ..

ولی متاسفانه فعلا مدام خونه ور دلمه

مجردیام یادم میاد میخوام دیونه بشم . هیچ جا نمیرفتیم . هیچ دوستی نداشتم . خانوادم نمیذاشتن .  ...

اوف از اون موقع نگو از دست پدر مادرم و اخلاقای بدشون خواستم فرار کنم افتاد تو چنگ این...

هرچند مقصر خودم بودم و هستم 

باید جلوش وایستم نباید برام مهم باشه دیگران بفهمن ما دعوا کردیم یا مشکلاتی داریم...

سکوت های من داره زندگیمونو خرابتر میکنه جای اینکه درست بشه..

من تجربه ای ندارم خودم ولی شوهر دوستم تقریبا مثل شوهر شما بود فقط حرف حرف خودش بود متاسفانه دوست منم از همون اول فقط بهش بله قربان میگفت  نتیجه ش این شد الان هشت ماه طرف دوستمو گذاشته رفته اروپا اینم اینجا بلاتکلیف یه روز میگه میبرمت یه روز میگه طلاقت میدم

واقعا به این حرف قلبا باور دارم به مردها نباید رو بدی 

امیدوارم مشکل شما حل شه اگه امکانش هست برید پیش مشاور