2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا زایمانم ۵ساعت طول کشید 

دوبار اپیدورال کردن دردو کامل قطع نمیکنه ولی قابل تحمل میکنه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

من اپی نکردم زایمانم چهارساعت طول کشید به اعتقاد دکترم جز زایمانای سخت بودم ، ولی خداروشکر تونستم تحمل کنم

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
کدوم بیمارستان  بودی؟ چقد شد هزینت؟؟  یعنی درکل راضی بودی؟؟

یادم نیس اصلا هزینه اینا

اره خب خوب بود ولی اگه قرار باشه یبار دیگه باردارشم سزارین رو ترجیح میدم کلا بدم میاد از طبیعی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
خدا کنه بیان بگن😁

برای منو زمانیکه همه درداموکشیدم ودهانه رحمم کامل بازشدودیگه وقت زایمان شددکتربهم گفت بروتخت که شروع کنیم اونموقع بهم امپول زدن ازنخاع .بی حس نشدم ولی یهوکل دردم افتادخیلی خوب بود.بعدش پرینه روبرش زدنوهروقت میگفت زوربزن همکاری میکردم وبه راحتی بچه بدنیااومدوبخیه زدن

الانم بارداری میخوای انجام بدی؟؟

اگه بتونم طبیعی زایمان کنم اره حتمامیگم اون امپولوبزنن.ولی شایدسزارین شم فعلامعلوم نیست.چون که فتق دارم واستراحت مطلقم موقع زایمان دکترم بایدبگه طبیعی باشم یاسزارین.بعدزایمان بایدفتق وعمل کنم