2777
2789
عنوان

نوزاد 29 هفتم

327 بازدید | 20 پست

سلام خانوما. دلم خیلی گرفته کسی بوده نی نی نارس داشته باشه. از تجربه هاتون برام بگید

عضو تاپیک مانکن های زیبا  عضو گروه آبی    وزن اولیه ۸۶ قد ۱۷۲   وزن هدف ۷۶  

ارههههه من ۲۹هفته کیسه ابم پاره شد تا هفته۳۳بستریم کردن تو ۳۳هفته زایمان کردم بچمم یک کیلو نیم بود انقد ریزه میزه حال بهم زن الان دوسالشه انقد شیطونه انقد باهوشه ک نگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارههههه من ۲۹هفته کیسه ابم پاره شد تا هفته۳۳بستریم کردن تو ۳۳هفته زایمان کردم بچمم یک کیلو نیم بود ا ...

خداروشکر. سالم باشه.

هفته من خیلی کم بود نی نیم 1100. 

الان مسلما وزنش کمترم شده. 17 روزه ک زیر اکسیژینه

ارههههه من ۲۹هفته کیسه ابم پاره شد تا هفته۳۳بستریم کردن تو ۳۳هفته زایمان کردم بچمم یک کیلو نیم بود ا ...

ای جانم ِِ.. خدا حفظش کنه

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
ان شالله ب زودی در آغوشش میگیری نازنینم  من سر نمازم برا عزیزجونت دعا میکنم خواهری

ممنون عزیزم. دعا کن سالم بیاد بغلم. 

خداروشکر. سالم باشه. هفته من خیلی کم بود نی نیم 1100.  الان مسلما وزنش کمترم شده. 17 روزه ک ز ...

کیسه ابت پاره شده عزیزم من بچه۸۰۰گرمی هم دیدم اندازه ی انگشت بود ماشالله الان۶سالشه درست میشه

کیسه ابت پاره شده عزیزم من بچه۸۰۰گرمی هم دیدم اندازه ی انگشت بود ماشالله الان۶سالشه درست میشه

این بچه هایی ک میگید چندهفته بدنیا اومدن؟

بچه من هنوز بلد نیس چشماشو باز کنه و حتی گریه کنه. 

این بچه هایی ک میگید چندهفته بدنیا اومدن؟ بچه من هنوز بلد نیس چشماشو باز کنه و حتی گریه کنه. 

عزیزم خب اون فک میکنه هنوز توشکم مادرشه،من ب بچم بادقطره چکون شیرمیدادم انقد زود بزرگ میشه نمیفهمی کی دنیاادمدی،اوناهم توهفته۲۶,۲۷