firozeh_zp مدیر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 445 عنوان نوزاد 29 هفتم | مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 20 پست سلام خانوما. دلم خیلی گرفته کسی بوده نی نی نارس داشته باشه. از تجربه هاتون برام بگید عضو تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه آبی وزن اولیه ۸۶ قد ۱۷۲ وزن هدف ۷۶ 1399/04/16 | 13:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
firozeh_zp مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 445 عزیزم خب اون فک میکنه هنوز توشکم مادرشه،من ب بچم بادقطره چکون شیرمیدادم انقد زود بزرگ میشه نمیفهمی ک ... خداکنه. ارزوم الان فقط اینه که چشماشو باز کنه و صدای گریش رو بشنوم همین عضو تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه آبی وزن اولیه ۸۶ قد ۱۷۲ وزن هدف ۷۶
takparrr عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2461 خداکنه. ارزوم الان فقط اینه که چشماشو باز کنه و صدای گریش رو بشنوم همین ایشالا بازهم میکنه عزیزم بهتره ک بخابه توخواب بهش شیرمیدی راحتو اروم کاراتم وقتی بری خونه انجام میدی زودی بزرگ میشه
tarannnnnnom عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 941 مشاوره آنلاین پزشکی، روانشناسی، تحصیلی و حقوقی مشوِرَپ خدمات 24 ساعته بهتون ارائه میده.برای کسب اطلاعات بیشتر هم میتونین به صفحه اینستاگرام مشوِرَپ سر بزنین
just_god عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 515 دلم میخاد چشمامو ببندم باز کنم ببینم شده تیرماه سال 1400 و بچم دارع میره دلمگرفت...تیرماه ۱۴۰۰هس.تندترازآب روان عمرگران میگذرد..بچت سالمه ان شالله عزیزم؟ یه شبایی توزندگیم اومدن که فکرمیکردم این آدمِ مچاله شده ی روی تخت تاصبح دووم نمیاره💔....اما...صبح شد💫خدایاشکرت😍
firozeh_zp مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 445 دلمگرفت...تیرماه ۱۴۰۰هس.تندترازآب روان عمرگران میگذرد.. بچت سالمه ان شالله عزیزم؟ سلام نمیدونم پستمو ببینی یا نه. الان تقریبا تیر ماه سال 402 هس. بله تندتر از اب روان.بچم از هم سنیا ماشالا باهوش تر و قدبلندتر.و مدام تو کوچه. جیگر نزاشته واسم خون خونش کرده. من بعد مدتها اومدم نی نی سایت عضو تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه آبی وزن اولیه ۸۶ قد ۱۷۲ وزن هدف ۷۶