2777
2789
عنوان

نی نی لوس و تنبل😐

175 بازدید | 15 پست

سلام مامان ها  پسرم چهارماهشه 

خیلی لوسه همش میخواد بغلش کنی و بنشونیش 

اصلا تا میذارمش زمین یکم قل بخوره برا خودش، سریع گریه میکنه

با این وجود میترسم سینه خیز یادنگیره 

اصلا خیلی لوسه 

چیکار کنم؟

به گریه هاش اهمیت ندم و بذارم اینقدر رو ملافه بمونه تا یادبگیره؟

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد بغلش کردی تاگریه کرده  دویدی سمتش بهش کمک نمیکنی نیم خیز بشه فکرمیکنی با گریه نکردنش کمکش میکنی اما سخت دراشتباهی 

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
بچه ۴ماهه روبایدبغل کردبغل نکنم لوس میشه دیگه چمدله

عزیزم خب تا میذارم زمین گریه میکنه 

اینجور اصلا یاد نمیگیره باخودش سرگرم بشه یا سینه خیز بره

زیاد بغلش کردی تاگریه کرده  دویدی سمتش بهش کمک نمیکنی نیم خیز بشه فکرمیکنی با گریه نکردنش کمکش ...

واقعا آدم میمونه 

همینجا کلی خانوم نوشتن باید تا دوسال بغلش کنی 

اینهمه کتاب و مقاله میخونی همش تعارض 

میگم حداقل از روشای تجربی کمک بگیرم 

من اصلا با بغل کردنش مشکل ندارم 

ولی به ضرر خود بچست 

اما اینجا فکرمیکنن حوصله ی بچه رو نداری

زیاد بغلش کردی تاگریه کرده  دویدی سمتش بهش کمک نمیکنی نیم خیز بشه فکرمیکنی با گریه نکردنش کمکش ...

البته دمر میشه ولی خیلی زود خسته میشه 

یعنی نهایت ۵دقیقه باخودش بازی میکنی

واقعا آدم میمونه  همینجا کلی خانوم نوشتن باید تا دوسال بغلش کنی  اینهمه کتاب و مقاله میخ ...

آفرین درست میگی من برادرزاده اولم خداشاهده تا گریه میکرد میدویدیم سمتش همش بغلش میکردیم بعدزنداداشم گفت بزارید یکم روزمین باشه بعدا من اذیت میشم که تادوسالگی راه نره الان بچه دومش روزیاد بغل نمیکنیم اینقدر خوبه اینقدرآروم همش میخنده چون بچه زیاد توبغل باشه ماکه درستم بغلش نمیکنیم یوقت آسیبی بهش میرسه اینجامیگن یادمیگیره اما باورکن تجربه نشون دادهاینجوری بچه به حدی لوس میشه که الان برادرزادم سه سالشه نمیشه یه ثانیه تنها بزاریش چون زیادی حساسیت روش بوده اینجا درسته میگن سنگ دلی و فلان اما بهتره ازالان یاد ندی بچه محتاج اینو اون باشه 

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
البته دمر میشه ولی خیلی زود خسته میشه  یعنی نهایت ۵دقیقه باخودش بازی میکنی

اشکال نداره فعلا موقت کافیه اما زیاد بغلش نکن حالا من نمیدونم شما چی میگید یااینا ما میگیم بچه رو نتونی درست بغل کنی سینش عقب میره وشیرنمیخوره خیلی بی تابی میکنه تا مامانم بچه رو ماساژ بده باوازلینی چیزی که نرم بشه و برگرده برای همون میگه زیاد بغل نکنید چون نمیتونه بشینه همون روزمین خوبه فقط روزمین میزاریمش خودش برعکس میشه صداش که دراومد برش میگردونیم یکم باهاش بازی میکنیم یه اسباب بازی مثل قاشق پلاستیکی چیزی میدیم دستش که گریش بندبیاد