کسی تجربه داره یه زائده گرد کمی سفت لبه لابیا مینور جایی که پر از چین ها هست در اون راستا یه زائده تکی گوشتی گرد که از زاویه بغل صاف دیده میشه از زاویه رو به رو گوشتی و گرد موقع لمس هم کمی سفته و برجستس
زائده یجور هست که به گوشت چسبیده حسمیکنم نمیره اصلا و ثابته من چون خیلی وسواس هستم خیلی عذر میخوام از واژنم همش فیلم و عکسمیگیرم تا بعد ها مقایسه کنم که زائده ایی کوچیک بزرگ نشده این زائدرو توی ویدیو سه ماه پیششم دیدم اما زاویه طوری نبود که کامل دیده بشه اما باز کمیش مشخص بود الان که کل دقتم روشه وحشتی کردم که خدا میدومه ففط
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زائده یجور هست که به گوشت چسبیده حسمیکنم نمیره اصلا و ثابته من چون خیلی وسواس هستم خیلی عذر میخوام ...
می دونم چی می گی،واسه اونم کنار مقعدش وهمین شکلی بود ،من فکر کردم آبسه است ولی دکتر گفت کیست نمی دونم چی ،بهم گفت نمیره ،بزرگ ترم شد ،ولی با حنا رفت 🤔 خارش یادرد که نداری داری ؟
حالا امان از بعضی مردای آشغال سایت ازین تاپیک سواستفاده میکنن و خواننده خاموشن
خدا لعنتشون کنه وارد حریم خصوصی زنا میشن
مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخمخورده و زمخت شود🕊️🤍✨