2777
2789

دخترها و زنهای خیلی چاق که سرشونه هاشون مثل ستایش گنده ست و تیپ های خیلی چاقی مثل اون یا مثل شهره لرستانی دارن چرا کت و شلوار میپوشن یا شومیز و شلوار ؟ واللا نمیاد بهتون. این جور تیپ ها بهتره لباسهای بلند و اندامی بپوشن. اصلا بحث من حجاب نیست. بحث من تناسب و زیبایی پوششه. یعنی این جور دخترها عقل درست و حسابی ندارن؟ خودشون متوجه نیستن که با این مدل پوشش زشت میشن؟ 

من مسخره چی نیستم و خیلی هم ناراحتم که الان اینو مطرح کردم چون همه بنده های خدا زیبا هستن و زشت اصلا آفریده نشده هیچ کسی. ولی واقعا برام سؤاله که حس زیبایی شناسی پس چی میشه؟ تناسب چی میشه؟ برای این مدل تیپ ها لباسهای زنونه و دخترونه قشنگ که برازنده شون باشه خیلی زیاده.‌ چه اصراری دارن یه لباس کوتاه یا کت و شلواری بپوشن که مسخره به چشم بیان. چرا واقعا؟ چرا فکر میکنید هر چی که مد باشه همه باید بپوشن؟ 

خدایا ببخش. ولی دلم نخواست توی دلم بمونه. لباس پوشیدنم یه حد و حسابی داره. الکی که نیست. تاکید میکنم دوستان بحث من اصلا حجاب نیست. اصلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به تو چه ربطی داره؟

همین مونده واسه بقیه بکن نکن تعیین کنید

چاقه که باشه، دلش میخواد هر چی دوس داره بپوشه

تو هم میتونی بپوش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
به تو چه ربطی داره؟همین مونده واسه بقیه بکن نکن تعیین کنیدچاقه که باشه، دلش میخواد هر چی دوس داره بپ ...

دلیل این موضع گیری شما چیه؟ من چه چیز بدی گفتم مگر؟ من گفتم اون مدل تیپ ها با لباس های بلند خوشگلترن و چطوره که خودشون این تشخیص رو ندارن. من توهینی نکردم

دلیل این موضع گیری شما چیه؟ من چه چیز بدی گفتم مگر؟ من گفتم اون مدل تیپ ها با لباس های بلند خوشگلترن ...

چون ااونا اون چیزی که تنشونه رو زیبا تشخیص دادن و قرار نیست تو خانوم بالاسر همه باشی واسه همه تعیین تکلیف بکنی 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تا حدودی باهات موافقم خانمه چهل سالش بود بعد شکم دلشت این هوا بعد شلوار حین و کراپ کت. از بغل همه ی ...

اصلا بحث سن نیست.‌خانم پنجاه ساله داریم کت و شلوار خیلی توی تنش خوشگله دختر بیست ساله داریم بهتره نپوشه.‌بحث تناسب با لباسه