2777
2789

یه گلدون گل ارکیده

یه گلدون بنسای

یه باکس گل رز

یه ظرف مسی پذیرایی؟🤭چیزی به ذهنتون رسید بگین مرسی اه💜🌸

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم یک ظرف مسی یادگاری ماندگار تر هستش عزیزم

مامانمم همینو گفتن😍بعد تو چی بزارم ببرم؟☹️تو بگ زشته؟تو باکسم که خیلی یجوریه

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
به نظر من شیرینی و پول هر چی دوست داره میخره

اره شیرینی که میبرم همراهش

ولی پول یکم سبک نیست؟مثلا چقدر خوبه؟

اره شیرینی که میبرم همراهش ولی پول یکم سبک نیست؟مثلا چقدر خوبه؟

نه به نظر من چون من تجربه دارم منم ادایل مثل تو حساس بودم با ذوق میرفتم میخریدم. کادو پیچ میکردم بعد قشنگ میفهمیدم بدش میاد از اونموقع که جو گیر بودم دستم رو داغ گذاشتم پول مثلا اندازه ای که میخدای ظرف مسی بخری 

نه به نظر من چون من تجربه دارم منم ادایل مثل تو حساس بودم با ذوق میرفتم میخریدم. کادو پیچ میکردم بعد ...

راست میگی👌🏻🥰مچی عزیزم