2777
2789

امشب تو آشپزخونه بودم دیدم شوهرم تو گالری گوشیش عکس یه خانمی رو داره نگاه میکنه چند تا هم بود الان واقعا دچار شکستم چند بار قبلا هم میخواستم رمزگوشیش رو بفهمم ببینم شب ها به کی پیام میده سرش تو گوشیه ولی رمز گوشیش اثر انگشت هیچ وقت از الگو پشتیبان استفاده نمیکنه وقتی اثر انگشته الگو هم باید بذارن ولی این همیشه همون اثر انگشت رو میزنه چند بارم به سرم زدش که وقتی خوابه با انگشتش باز کنم گوشیش رو ولی خیلی ترسیدم که یهو بیدار بشه اینم بگم یکبار پیش رو گرفتم با کسی چت میکرد ولی بعدش قسم خورد و گفت اشتباه کرده و از اونجا تا الان که یکساله چیزی ازش ندیدم ولی امشب اینو دیدم دوباره بهم ریختم تا نبینم چیه آروم نمیگیرم کسی نمی دونه هیچ راهی نیست رمز الگوش رو بفهمم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اروم پشت گوشیو بزن به انگشتش انگشتشو نبر که سمت گوشی گوشیو ببر سمت انگشت

خیلی میترسم بیدار بشه یا بیدار باشه اصلا چشم هاشو بسته باشه خیلی خواب سبکی داره من تو جام جابه جا میشم اون بیدار میشه  

نمیشه بذارم هرکار دلش میخواد بکنه الان واقعا خوابم نمیبره اون عکس کی بود تو گوشیش

بپر جلوشا بگیر خواهرم ساده دختر الان بفهمی و دعوا کنی اون فقط یادمیگیره دفعه بعد بیشتر احتیاط کنه 

عمرم زندگیم عشقم نفسم وجودم بردیا( پسرم)
بپر جلوشا بگیر خواهرم ساده دختر الان بفهمی و دعوا کنی اون فقط یادمیگیره دفعه بعد بیشتر احتیاط کنه&nb ...

خوب چیکار کنم پس هیچ کاری نکنم سر در نیارم تو گوشیش چیه بذارم راحت هرکار میخواد بکنه

خوب چیکار کنم پس هیچ کاری نکنم سر در نیارم تو گوشیش چیه بذارم راحت هرکار میخواد بکنه

اگه مرد بخوادکاری بکنه ب گذاشتن و نذاشتن  زن کاری نداره من همه این راهارا رفتم از تجربمه ک اینارا دارم میگه ذات ادما را نمیشه عوض کرد

اگه مرد بخوادکاری بکنه ب گذاشتن و نذاشتن  زن کاری نداره من همه این راهارا رفتم از تجربمه ک اینا ...

شما کاری نکردین؟ میگین ولش کنم به امان خدا فکرش داره دیوونم میکنه

شما کاری نکردین؟ میگین ولش کنم به امان خدا فکرش داره دیوونم میکنه

من کردم ولی فایده نداشت ک هیچ الان پرو تر و بیحیا تر شده علنی تو روم میگه ک چ غلطا میکنه

من کردم ولی فایده نداشت ک هیچ الان پرو تر و بیحیا تر شده علنی تو روم میگه ک چ غلطا میکنه

خیلی صبور هستین من صبور نیستم اینبار بفهمم چیزی هست نمیتونم باهاش ادامه بدم امیدوارم چیزی نباشه مردایی که میخوان برن دنبال این کارا چرا اصلا زن میگیرن که یکی دیگه رو هم بدبخت کنن

خیلی صبور هستین من صبور نیستم اینبار بفهمم چیزی هست نمیتونم باهاش ادامه بدم امیدوارم چیزی نباشه مردا ...

خدالعنتشون کنه.... انشالله ک شوهر شما خطا نکرده