2777
2789
عنوان

با بچه ای که خداخواسته چکار کنم؟سقطش کنم یا نگهش دارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 98 پست
باید روبروی شوهرم وایسم و بگم که میخوامش. اون وقت میترسم توی تربیت شون کمترین کوتاهی کنم و به روم بی ...

کوتاهی نمیکنی. نهایت تلاشت میکنی. همسرتم وقتی ببیندش نرم‌میشه. اونا فرق دارن. تا نبینن عاشقشون نمیشن. مطمین باش میپذیره. ان سالله ک خدا هم کمکت میکنه گلم❤

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

اسی چندسال دیگه میشینی ب امشب فکر میکنی. ب اینکه چقدر نادانسته داشتید ب خودتون ظلم میکردید و خودتون از یه نعمت بزرگ ک اون موقع حتی یک لحظه هم‌نمیتونی تصور کنی ک نداشته باشیش، چشم‌میپوشیدی. ب خاطر حرف ادمایی ک اصلا ارزش نداشتن! هیچوقت مهم نبودن تو زندگیتون. همه دنیا رو با همه اون ادماش با این فرزند عوض نمیکنی. ب دختر یا پسرت نگاه میکنی و دلت میلرزه ک مگه میشه؟ بدون اون؟ میشه نداشتش اخه؟

ب خودت میگی من ب چی داشتم اون شب فکر میکردم؟ خدا رو شکر میکنی. یه صلواتم واسه ما میفرستی😉 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم کی گفته نمیشه قرص اورژانسی صد در صد نیست احتمال بارداری رو کاهش میده بسته به اینکه چند ساع ...

عزیزم منم شرایط ک درست خورده باشی و قرصی مصرف نکرده باشی رو گفتم قطعا باردار نمیشی باهاش

وگرنه خواهر خودمم قرص اورژانسی خورد وچندساعت بعدش مسکن الان دخترش ۲ساله اس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
عزیزم منم شرایط ک درست خورده باشی و قرصی مصرف نکرده باشی رو گفتم قطعا باردار نمیشی باهاش وگرنه خواه ...

نه عزیزم اتفاقا اثصلا صد در صد نیست من جاریم ماماست همون موقع هم که خوردم با اینکه خیلی فاصله زمانی نداشت گفت احتمال اینکه باردار بشی رو خیلی کم میکنه ولی صد در صد نیست گفت کلا روش صد در صد اصلا وحود نداره و همشون یه درصدی احتمال بارداری وجود داره خودمم هیچ گونه قرصی نه قبل و نه بعدش استفاده نکرده بودم

ممنون بچه ها... بخدا خیلی فشار روم هست. از الان کنایه ها و طعنه ها رو میشنوم. و همین تصمیم گیری رو س ...

سلام عزیزم منم مثل شمام یه دختر و یه پسر دارم و سومی رو خداخواسته دارم. منم پر از نگرانی و حال بد امیدوارم که زودتر باهاش کنار بیای و زود حالت خوب بشه و زایمان خوبی داشته باشی . شاید یه روزی بیایم از حکمت این بارداری ها برا همدیگه بگیم.

ممنون از همتون که نظر دادین.... حالا حالم بهتره. بلاخره تونستم با یکی درد دل کنم و اشکامو بریزم...خد ...

سلام عزیزم حالتون چطوره بهتر شدید یه دل شدید؟ جالبه از بس خودم روزای اول حالم بد بود و دو دل بودم الان شما رو عین خودم می بینم نگرانت بودم گفتم احوالتون رو بپرسم

اسی مگه ۳ تا چیه؟ به جامعه چه؟؟ دوست من ۴ تا داره واقعا ۳ تا اونجوری که گفتی نیست

توروخدا نکشش.

اخه تو مادرشی...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

جاهلیت مدرن

سقطش میکردم چون احتمال میدادم دختر باشه

اگر دختر باشه احتمال سقط بیشتره

عربای جاهلیتم مگه دختر نمیکشتن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
پسر باشه فشار روانی جامعه کم میشه؟  

آره دیگه

بهرحال پسررر زاییده

جنس برتررر

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
درکت میکنم جامعه ما پسر پسنده چندتا نذر کن اسمش بذار محمد بهت جق میدم ان شاالله این یکی یه پسر سالم ...

جامعه کیا هستن جز من و شما؟! 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
انقد زود قضاوتش نكن ب هر حال جامعه ما اينطوري مسخرستو منم ديدم دخترو كمتر ميدونن شما ب حال جامعه ت ...

ایشونم یکی از همین جامعه

چارتا مث ایشون این فکرو جا انداختن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

سقطش نکن گناه داره بعدا تبعاتش رو تو زندگیت میبینی

منم الان دوتا بچه دارم یه دختر و یه پسر دخترم بزرگه ولی پسرم ۱۶ ماهشه الانم ناخواسته باردارم از اولم که فهمیدم حتی یه لحظه به سقط فکر نکردم 

سقطش نکن گناه داره بعدا تبعاتش رو تو زندگیت میبینی منم الان دوتا بچه دارم یه دختر و یه پسر دخترم بز ...

وااای عزیزم چقدر بارداری سوم داریم منم مثل شما سومی . چند وقتتونه چطور کنار اومدین ؟ 

جاهلیت مدرن سقطش میکردم چون احتمال میدادم دختر باشه اگر دختر باشه احتمال سقط بیشتره عربای جاهلیتم ...

نه اینطور نگید دوستمون الان حال روحی اش خوب نیست بالاخره شوکه شده هورمونهاش به هم ریخته باعث میشه هزار و یک فکر بکنه حتی غیر منطقی. این خیلی عجیب نیست گذر زمان آرامش رو بهش برمی گردونه انشاالله . در ضمن دو جنس که بیشتر نیست خیلی عادیه که از دوتا دلش بخواد.