2777
2789
عنوان

با بچه ای که خداخواسته چکار کنم؟سقطش کنم یا نگهش دارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 98 پست
بله. من خودم هم چهارتا خواهر دارم. و می دونم هیچی بهتر از این نیس. ولی شوهرم عجیب شده رفتارش. فقط تو ...

انشاالله خدا هم صبرشو بهت بده هم کمکت کنه بهترین تصمیمو بگیری منم دو تا بچه یک و چهارساله دارم واقعا سخته دومی هم با اورژانسی باردار شدم

چرا عزیزم کی گفته نمیشه قرص اورژانسی صد در صد نیست احتمال بارداری رو کاهش میده بسته به اینکه چند ساع ...

بله عزیزم. من خودم یه ماما میشناسم که با وجود خوردن اورژانسی باردار شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دارم به جنسبت فکر میکنم فقط بخاطر اینه که دنبال یه بهانه ام برای نگه داشتنش. دوباره حوصله ی سرزن ...

چه ربطی به مردم داره که سرزنش کنن بگو خودم می خواستم هر سه تا بچه هام با همدیگه بزرگ بشن نگو خدا خواسته بود مثل ما که نگفتیم گفتیم ما خودمون می خواستیم 

اگر دارم به جنسبت فکر میکنم فقط بخاطر اینه که دنبال یه بهانه ام برای نگه داشتنش. دوباره حوصله ی سرزن ...

گلم بازم سرزنش میکنن.‌در دروازه رو میسه بست....

من خداییش میگم این کار ک گناهه هیجی. ب کنار. خدا خودش تصمیم‌میگیره. ممکنه اون دنیا بخواد حساب کنه ولی بعدد ازین خدا نکرده هر اتفاقی تو زندکیت بیوفته، خودت ربطش میدی ب این. عذاب وجدان ادم راحت نمیذاره. باور کن.‌

اللن اینجوری ببین ک ب این بهانه سونو کردی و معلوم شد پسره و نگه داشتی و بعدا خدانکرده سالم‌ب دتیا نیومد، چی؟ 

بدون سونو تصمیم بگیر. و من میگم اصلا تصمیم‌نگیر. در مقابل اراده خدا تسلیم سو

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

واقعا متاسفم برای این جامعه و مادرانش 

میخواهی اگه دختر باشه بکشی بچتو ولی اگه پسر باشه خوبه نگهش میداری

زنها حق زندگی ندارن؟

من نمیدونم این مردا چه تحفه هایی هستن که همه واسشون سر و دست میشکن

مردم همین ماها هستیم بخاطر حرف ۴تا ادم بیشعور بین پسر و دختر تبعیض قایل نشین لطفا

عزیزم درکت میکنم ولی نکن ترو خدا بخدا خواهرم دوتا دختر داشت و ناخواسته باردارشد سقط کرد مامای محلی ...

اره. از این چیزاش هم خیلی می ترسم. 

ما به جر بچه اول مون،که ماه اول اقدام حامله شدم بچه بعدی و این یکی ناخواسته بوده. واقعا برام آرزو شده که شوهرم خوشحال بشه از مثبت شدن بی بی چک. اینقدر زود خدا بهمون این هدیه ها رو داد که انگار آقا نمیفهمه هدیه ست.

میخواستم شوهرم وایسه پای اتفاقی که هردو شریکش بودیم. وایسه پای سختی بعدش. سریع از ترس پسر نبودن پا پس نکشه. از ترس اینکه جواب خانوادش رو چی بده... ولی وقتی اینطوری نیس 

خواهر منم دو تا بچه داشت ۴ و یک سال ده ماهه داشت با وجود جلوگیری خیلی دقیق یک ماه پیش دید حامله هست بچه هاش هم خیلی توانش رو گرفتن و خیلی بداروم و شیطون بودن و خواهرم همیشه میگفت هیچ وقت عمرش به سومی نخواهد فکر کرد ولی وقتی دیگه خدا داد با عشق پذیرفت الان همش میگه هدیه خدا هست.قدمش خیره 

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

گلم بازم سرزنش میکنن.‌در دروازه رو میسه بست.... من خداییش میگم این کار ک گناهه هیجی. ب کنار. خدا خو ...

باید روبروی شوهرم وایسم و بگم که میخوامش. اون وقت میترسم توی تربیت شون کمترین کوتاهی کنم و به روم بیاره. و یا اون طوری که برای بچه های قبلی کمک کرد کمک نکنه.

و یا حتی همین که ناراحته از اومدن این بچه ای که من دارم تمام سختی هاشو  بت جسمم تحمل می کنم خودش خیلی سخته.

ممنون بچه ها... بخدا خیلی فشار روم هست. از الان کنایه ها و طعنه ها رو میشنوم. و همین تصمیم گیری رو سخت می کرد. ولی نمیتونم با انداختنش کنار بیام. دارم هفته به هفته رشدش رو چک می کنم.

ممنون از همتون که نظر دادین.... حالا حالم بهتره. بلاخره تونستم با یکی درد دل کنم و اشکامو بریزم...خد ...

چقدر خوب عزیزم ایشالا که قدمش پر خیر و برکت هست.هر سختی ای که باشه باز هم تحمل کن چون اونم انسانه و حق زندگی کردن داره ولی الان در نهایت ناتوانی هست و تویی که  عهده دار امر اون هستی...منم دو تا دختر دارم سومی هم دختر بشه روی تخم چشمام میذارمش

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

گناه داره نگهش دار ان شاءالله از بودنش نهایت لذت رو ببرید و خوشبخت بشید .قربون خدا برم ۶سال التماسش ...

عزیزم انشاالله که هرچه زودتر خدا دامنت رو سبز کنه. انگار خدا هر کسی رو میخواد یه جوری امتحان کنه. منم جاری و خواهرم بچه ندارن و منم اینطوری... غیر تسلیم و رضا کو چاره ای