2777
2789
عنوان

با بچه ای که خداخواسته چکار کنم؟سقطش کنم یا نگهش دارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد زود قضاوتش نكن ب هر حال جامعه ما اينطوري مسخرستو منم ديدم دخترو كمتر ميدونن شما ب خال جامعه ت ...

خب بگن

من اگه دختر دهمم تو راه داشته باشم یه جوری حرف می نم هیچ کس جرات نکنه بگه بالای چشم دخترات ابرو

مادر و طرز تفکرش خیلی مهمه

ایشون از قبل دختر اونم سه تا رو ننگ‌میدونه متاسفانه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

آخه اینجا جای مطرح کردن این سوالاته؟

بشین قشنگ فکر کن، به صبر و تحمل خودت، شرایط زندگیت، بعد تصمیم بگیر..اینجا که کسی شمارو نمیشناسه و تو زندگیت نیستن که بخوان نظر بدن.  

🖤

همین پسر نبود شماهم عاشق نمیشدی ی ذره حواستو جمع کن  میگین جنسیت فرقی نداره حودتون مثل چی فرق ...

چه ربطی داره من دارم میگم به خاطر دختریا پسر یه بچه رو سقط نکنه مگه جنسیت چه فرقی داره طرز فکر یه عده انقدر قدیمیه که هنوزم جنسیت براشون مهمه ادم اگه چیزیم براش مهم باشه باید سلامت بچش باشه ولاغیر 

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ

یعنی بری تعیین جنسیت بگن پسره نگه می‌داری  بگن دختره ...

نگو اونوقت با عرب جاهلیت چه فرقی داریم

ایشالله خدا بهت پسر داده باشه با این نیت نگهدار

سالم و صالح باشه اگر هم دختر شد حتما همون دختری هست که سر بلندت میکنه 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود!

درکت میکنم جامعه ما پسر پسنده چندتا نذر کن اسمش بذار محمد بهت جق میدم ان شاالله این یکی یه پسر سالم صالح باشه... بنظرم سقت نکن بچه ی که سقط میشه بعدش چون معصوم بوده برات یه سری اتفاقات نیا فته

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

چه ربطی داره من دارم میگم به خاطر دختریا پسر یه بچه رو سقط نکنه مگه جنسیت چه فرقی داره طرز فکر یه عد ...

بله. من خودم هم چهارتا خواهر دارم. و می دونم هیچی بهتر از این نیس. ولی شوهرم عجیب شده رفتارش. فقط توی فکر سقطه. شرایط ما رو کسی می فهمه که دو تا بچه ی این سن داشته باشه. نگهداری و تربیت ورست شون اعصاب پولادین میخواد

بیاین همه به این وقت وساعت عزیز براش دعا کنیم خدا بهش یه پسر سالم و صالح بده

درک کردن شرایط دیگران واقعا سخته تا وقتی جای کسی نیستی دقیقا شرایط اونو نداری نمیتونی درک کنی

فقط خدا
بله. من خودم هم چهارتا خواهر دارم. و می دونم هیچی بهتر از این نیس. ولی شوهرم عجیب شده رفتارش. فقط تو ...

خدا کمکتون کنه ولی اگه قصد داری نگهش داری نگهدار چه دختر باشه چه پسر اگه هم قصد داری سقط کنی باز صلاح با خودتوته کسی از زندگی کسی خبرنداره امیدوارم هرچی به صلاحته اتفاق بیفته 

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ
ولی ما خر نیستیم کسی با قرص اورژانسی باردار نمیشه مگه باهاش قرص انتی بیوتیک خورده باشه

چرا عزیزم کی گفته نمیشه قرص اورژانسی صد در صد نیست احتمال بارداری رو کاهش میده بسته به اینکه چند ساعت بعد از نزدیکی خورده بشه من خودم با اورژانسی باردار شدم آنتی بیوتیکم نمیخوردم پسرم الان یک سالشه

اگر دارم به جنسبت فکر میکنم فقط بخاطر اینه که دنبال یه بهانه ام برای نگه داشتنش. دوباره حوصله ی سرزنش همه  برای رعایت نکردن احتیاط رو ندارم. ولی شاید با پسر شدنش اوضاع بهتر بشه

من یکی خدا خواسته دارم ۹ سالشه دختره یکی خدا خواسته دیگه هم الان تو هشت ماه بارداریم شوهرم گفت سقط کن سر هردو تا شون چون شرایطش نداشتیم ولی من با سماجت خودم نگهش داشتم دلم نیومد سقطش کنم این که الان باردارم پسره دو تا دختر دارم با این میشه سه تا خدا رو شکر خیلی هم خوشحالم چون خدا هیچ چیزی بی حکمت به آدم نمیده🤲🤲

همین پسر نبود شماهم عاشق نمیشدی ی ذره حواستو جمع کن  میگین جنسیت فرقی نداره حودتون مثل چی فرق ...

عزیزم فک کنم‌منظورش جنسیت مذکر نبود.‌منظور داشتن فرزتد پسر بود.‌ ا

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞