2777
2789
عنوان

خانمهای شیرده

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزنش کمه...منم فرنی میدم...شاید خودت تغذیه ت کم باش...دسرنشاسته خیلی خوبه بخور تابچه هم بخوره ازطریق ...

خوب آخه با دسر نشاسته وزن خودم میره بالا. همینجوری هم اضافه وزن دارم

من از وقتی قطره کولیف میدم بچم بهترشده وبهتر میخوره چهارماه ونیمشه دوهفتس غذا میدم فرنی . بیسکویت مادر وشیر . سوپ هم تازه شروع کردم در کنار اینام هر سه ساعت شیر میدم چون کمکی میخوره نمیخواد همش شیر بدی . شکمش چجور کارمیکنه 

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
من از وقتی قطره کولیف میدم بچم بهترشده وبهتر میخوره چهارماه ونیمشه دوهفتس غذا میدم فرنی . بیسکویت ما ...

مگه شیرپاستوریزه برای زیر یکسال ممنوع نیست؟من فقط فرنی میدم.چه سوپی میدید شما؟شکم دختر من حداقل روزی یکبار کار میکنه

منم یه دختر چهار ماه و نیمه دارم، اوایل نوزادی هر یک ساعت هشت دقیقه نه دقیقه میخورد، بعد هی کم شد کم شد رسید به هر یک ساعت چهار دقیقه بعدشم دو دقیقه بعدشم دیگه نخورد 😐

اگه وزنش کمه غذا بده ( فرنی) با شیر خودت

الحمدلله رب العالمین علی کل نعمه
مگه شیرپاستوریزه برای زیر یکسال ممنوع نیست؟من فقط فرنی میدم.چه سوپی میدید شما؟شکم دختر من حداقل روزی ...

دختر من دوروز دیگه میشه چهارماهش اگه خودم بهش شیر ندم اصلا سراغشو نمیگیره هر سه چهار ساعت خودم بهش شیر میدم اونم فقط سه چهار دقیقه میخوره،وزنشم ۵و نیم کیلوئه

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

مگه شیرپاستوریزه برای زیر یکسال ممنوع نیست؟من فقط فرنی میدم.چه سوپی میدید شما؟شکم دختر من حداقل روزی ...

بچه من آلرژی نداشت به شیر مشکل نداره. سوپشم گوشت وهویچ وسیبزمینی وبرنج میپزم میکس میکنم

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹