2777
2789
عنوان

بچه ها کمک همه بیاین

70 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها من امروز واس جلسه دوم میکرونیدلینگ کردم ولی متاسفانه خانمه حواسش پرت شد جای اینکه سرم وبریزه روی صورتم ریخت تو چشمم داشت بام حرف میزد...خودش میگه ایراد نداره ....ولی من الان چشمم قرمزه و سنگین ...خیلی میترسم تاحالا واس کسی این اتفاق افتاده یا ازکسی شنیده توروخدا اگه کسی رو میشناسین برام بپرسین که دکتر باشه یا کارمیکرو انجام بده ممنون میشم خیلی استرس دارم دکتر نمیتونم برم صورتم پر پماده 

تا میتونید قطره اشک مصنوعی بریزید تو چشمتون و با آب سرد جوشیده تمیز شستشو بدید چیزی نمیشه عزیزم چشم خودش خودش رو ترمیم میکنه با اشک ، اگر هم خیلی میترسید از اورژانس یا مشاوره پزشکی های تلفنی بپرسید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا میتونید قطره اشک مصنوعی بریزید تو چشمتون و با آب سرد جوشیده تمیز شستشو بدید چیزی نمیشه عزیزم ...

فرداقطره میگیرم ببینم  چی میشه خیلی نگرانم اصلا حتی اعصاب برام نمونده😭😭😭خیلی میترسم

فرداقطره میگیرم ببینم  چی میشه خیلی نگرانم اصلا حتی اعصاب برام نمونده😭😭😭خیلی میترسم

حالا تا فردا که قطره میگیرید با آب جوشیده تمیزتا میتونید شستشو بدید تا بیاد کامل بیرون از چشمتون  اگر تورم و دردش خوب نشد یا چشمتون تاری دید داشت سریعا به اورژانس مراجعه کنید چون مواد شیمیایی نیاید داخل چشم بمونه ، نگران نباشید ،