2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا اینارو با من نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3451 بازدید | 129 پست
منم فقط خودشه و زبونش تو حسرت یه سوپرایز یه شاخه گل و ...موندم

خوب با خنده هی بهش بگو مدیونی بری امروز برام گل بخری 😁سیاست کوچکترین چیزم خرید خوشحالی بزرگ کن تا وجدت ببینه یا تو براش هدیه بخر قایم کن بده بهش بعد بگو لذت بخشه یکی دوست داره حتی یه لاک بخره  بوسش کن بگو باور کن حواسش حداقل جمع میشه

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا شوهر منم خیلی سرده نه میاد خونه نه زنگ می نه منم اگه بزنگم بلاک میشم فقط به خاطر نزدیکی میاد طر ...

ای بابا این چه مدلیه خدا صبرت بده بچه نداری؟‌برو مشاوره درمان لازم داره شوهرت ببخشید ادم حس بدی پیدا میکنه من باشم میگم مگه اینجا ج....ده خونهست؟؟؟؟؟

تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز
خوب عزیز هر ادمی روزای بد و خوبی داره هر زن و شوهری گاهی ماهم دعواهای خفن داشتیم که گفتم این زندگی د ...

میفهممت عزیزم ولی درد از دست دادن مادر خیلی سخته .. بجای اینکه ارومم کنه الکی دعوا راه انداخت و به خواهر برادرام زنگ زد بعد ۶ سال ازدواج اولین باری بود که خانوادم فهمیدن دعوا کردیم هیچوقت به کسی چیزی نگفتم .... الان هرچی قربون صدقم میره و کادو میخره نمیتونم مثل قبل دوسش داشته باشم .. 

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
باز شما روز مدگی رو میگید مااکثرا به هم سلامم نمیدیم دیگه واقعا دیگه خسته ام ازش با بچه هام سرگرمم ک ...

چرا اینجور شد چرا بهش نزدیک نشدی از اول رازاشو به مادرش میگفت؟

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
ببین خانم محترم سما شبا کنار همسرت که میخوابی حتما لباس های خوبو تحریک آمیز بپوشین،اینجور لباسها فقط ...

تازه من اگه این کارو بکنم از بس نکردم شوهرم میگه چیه میخوای بدی؟؟؟ پشیمون میشم از این کار مطمینا

تازه من اگه این کارو بکنم از بس نکردم شوهرم میگه چیه میخوای بدی؟؟؟ پشیمون میشم از این کار مطمینا

واااا!بگو آره چ اشکالی داره شوهرمی

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂
افرین حرفت درسته ولی من با دوتا بچه یکی شو شوهرم میخوابونه یکی شو من یه وقتایی تو تخت بچه خوابمون می ...

خب عزیزم اشتباه میکنین دیگه اتاق بچه فرق میکنه ،بچه رو باید تو اتاق جدا بخوابونین و بهشون یاد بدین که بدون اجازه و در زدن نیان تو،زنو شوهر باید برای هم وقت بذارن،یا حداقل هفته ای یه بار بچه هارو بذارین پیش یکی. و برا خودتون و عشقتون وقت بذارین،فکر کنین نامزدین و بچه هم ندارین،بخدا من الان سیو پنجسالمه شوهرم سیو شش تو یه شهر غریبم زندگی میکنم،ولی گاهی بچمو میذارم پیش پدر شوهرم که تنها اونو دارم و با شوهرم مثل نامزدها میریم بیرونو قدم میزنیم

❤هر که در عشق سر از قله بر آرد هنر است، همه تا دامنه کوه تحمل دارند❤
باز شما روز مدگی رو میگید مااکثرا به هم سلامم نمیدیم دیگه واقعا دیگه خسته ام ازش با بچه هام سرگرمم ک ...

ادامه نده میشه طلاق عاطفی 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
ازدواجمون سنتی بوده. نه باباااا چه مشکلی الان هنوز نامزدیم ولی رابطه جنسی هم داشتیم😂😂😂  به ...

اهان خدارشکر پس شوهرت زیادی محجوب بوده