منم فقط خودشه و زبونش تو حسرت یه سوپرایز یه شاخه گل و ...موندم
خوب با خنده هی بهش بگو مدیونی بری امروز برام گل بخری 😁سیاست کوچکترین چیزم خرید خوشحالی بزرگ کن تا وجدت ببینه یا تو براش هدیه بخر قایم کن بده بهش بعد بگو لذت بخشه یکی دوست داره حتی یه لاک بخره بوسش کن بگو باور کن حواسش حداقل جمع میشه
خوب عزیز هر ادمی روزای بد و خوبی داره هر زن و شوهری گاهی ماهم دعواهای خفن داشتیم که گفتم این زندگی د ...
میفهممت عزیزم ولی درد از دست دادن مادر خیلی سخته .. بجای اینکه ارومم کنه الکی دعوا راه انداخت و به خواهر برادرام زنگ زد بعد ۶ سال ازدواج اولین باری بود که خانوادم فهمیدن دعوا کردیم هیچوقت به کسی چیزی نگفتم .... الان هرچی قربون صدقم میره و کادو میخره نمیتونم مثل قبل دوسش داشته باشم ..
در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
افرین حرفت درسته ولی من با دوتا بچه یکی شو شوهرم میخوابونه یکی شو من یه وقتایی تو تخت بچه خوابمون می ...
خب عزیزم اشتباه میکنین دیگه اتاق بچه فرق میکنه ،بچه رو باید تو اتاق جدا بخوابونین و بهشون یاد بدین که بدون اجازه و در زدن نیان تو،زنو شوهر باید برای هم وقت بذارن،یا حداقل هفته ای یه بار بچه هارو بذارین پیش یکی. و برا خودتون و عشقتون وقت بذارین،فکر کنین نامزدین و بچه هم ندارین،بخدا من الان سیو پنجسالمه شوهرم سیو شش تو یه شهر غریبم زندگی میکنم،ولی گاهی بچمو میذارم پیش پدر شوهرم که تنها اونو دارم و با شوهرم مثل نامزدها میریم بیرونو قدم میزنیم
❤هر که در عشق سر از قله بر آرد هنر است، همه تا دامنه کوه تحمل دارند❤