2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا اینارو با من نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3451 بازدید | 129 پست
تازه من اگه این کارو بکنم از بس نکردم شوهرم میگه چیه میخوای بدی؟؟؟ پشیمون میشم از این کار مطمینا

بذار بگه انقد انجام بده بذار چشش عادت کنه،اون که اینحرفو میزنه بگو آره دلم بدنتو میخواد بغلتو میخواد،چرا خجالت میکشین؟اون شوهرتونه

❤هر که در عشق سر از قله بر آرد هنر است، همه تا دامنه کوه تحمل دارند❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینجور شد چرا بهش نزدیک نشدی از اول رازاشو به مادرش میگفت؟

اخه ما با مادرشوهرم یه جاییم مادرشوهرم آدمیه که مدام پسراشو میکشه سمته خودش مدام حرف میکشه از دهنشون انتظار داره هرچی میشه و نمیشه شوهرم بهش بگه  اوایل نمیگفت بهش اونم همش تو قیافه بود که تو موزی هستی کلا دعا میگیره برای پسراش و هزار تا چیزه دیگه اگه یه روز نره پایین ۱۰بار زنگ میزنه که چرا نیومدی خوابی؟یابیرون بریم زنگ میزنه کجایی و این حرفا..

زبونه شیرینی داره مادرش و از اول عادت داده پسراشو که هرچی میشه برن پیش اون..

من اوایل خیلی سعی کردم خیلی دعوا کردم قهر رفتم درست بشه نشد که هیچ خودم شدم ادم بده بالاخره منم خودمو ازش کندمو گفتم آزادی این تو اینم مامانت یا هرکس دیگه ای الان راحتم بابا..

میفهممت عزیزم ولی درد از دست دادن مادر خیلی سخته .. بجای اینکه ارومم کنه الکی دعوا راه انداخت و به خ ...

خدا مادرت رحمت کنه اما به نظرم گاهی مردا دیونه میشن دست خودشون نیست چکار میکنن منم چنین موضوعی اتفاق افتاده برام که همیشه ارزشش پیش خانوادم حفظ میکردم اما خودش ارزشش آورد پایین مدتی از دلم بیرون نمیرفت اون ماجرا باهاش صحبت کردم اونم معذرت خواهی کرد منم بخشیدم چون نمیخوام ارامش خودم بهم بخوره باید بخشید طرف رو 

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

من همسرم خیلی ارام وخجالتی علتشم فک کنم به گذشته تربیت خانوادگی پول میده دست ودل بازه بددل نیست ......ولی دریغ تو جمع به من محبت کنه 🙄این خیلی منو ازار میده ولی هرچی گفتم خودم شنیدم 😐

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
وای چه بد خونه نمیا کجا میره ؟

نمیدونم ازبس دعوا کردم قهر کردم به خونوادش گفتم عوض نشد ازبس گریه کردم چشام پرخون شده دیگه تصمیم گرفتم ازش فاصله بگیرم مردی که شبا نیاد خونش معلوم یه خونه دیگه میمونه😔

خدا مادرت رحمت کنه اما به نظرم گاهی مردا دیونه میشن دست خودشون نیست چکار میکنن منم چنین موضوعی اتفاق ...

ممنون عزیزم ... دقیقا منم خیلی بردمش بالا ولی خودش ارزشش رو اورد پایین الان فهمیده چه کار اشتباهی کرده ... خدا کنه زمان همه چی رو حل کنه

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
واااا!بگو آره چ اشکالی داره شوهرمی

خوب اخه موضوع اینه من عموما خستم به خاطر بچه داری و بارداری برای همین خودمو تو خطر نمیندازم

تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز
ممنون عزیزم ... دقیقا منم خیلی بردمش بالا ولی خودش ارزشش رو اورد پایین الان فهمیده چه کار اشتباهی کر ...

انشالاه حل میشه فراموش نمیشه چون مازنا بلد تیستیم فراموش کنیم اما میتونیم ببخشیم

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
نمیدونم ازبس دعوا کردم قهر کردم به خونوادش گفتم عوض نشد ازبس گریه کردم چشام پرخون شده دیگه تصمیم گرف ...

عزیزم دوباره شروع کن به خودت جذبش کن عواقبش برای خودت بده 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
خب عزیزم اشتباه میکنین دیگه اتاق بچه فرق میکنه ،بچه رو باید تو اتاق جدا بخوابونین و بهشون یاد بدین ک ...

اتاقشون جداست ولی تا بخوابن خیلی طول میکشه خیلی کوچولوئن ولی راست میگی کوتاهی از منه شاید من باید بیشتر توجه کنم 

تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز