2777
2789
عنوان

بچه هاکمک

119 بازدید | 9 پست

سلام بچه هاتایپک قبلموبخونیدوکمکم کنید دارمـ میترکم الان سه هفته اس میدونم زندانه شایدتادوسال دیگم نیاد دیه شب وروز برام فرق نداره حالم بده فکرش خنده هاش شوخیاش هیچیش یادم نمیاد بهم راه حل بدین واسه فراموشی دارم میمیرم

کدوم

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......

وا ابجی بچت چی

وای شوهرت

درست نیست باغریبه حرف بزنی اخه

تازه کاره شیطونه‌که همسر داری ولی... هرچی باشه بچه داری .

اخه چرا تو باید عاشق مرد شی  

نگران بچت باش که وقتی بزرگ شد به بیراهه میره

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بیکسی تنهایی از همه جا مونده و دونده شدی اینحال میاد به سر وقتت اونم با پیدا شدن سر و کله یک ادم مهربون که هر چیزی میخواهی برات میخره و محبت میکنه

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!

ولی این عشق نیست یه وابستگی که منم دچارش شدم وقتیکه ادم طلاق میگیره همه ادمو ترد میکنن حتی مادرت بعد ادم‌نمیدونه به کدام گناه نکرده باید اینهمه تنها و بی پول بشهبعد همه ازت روشونو برمیگردونن تو پناه میبری به ارایش تا بتونی یکیو برای خودت جاودانه کنی و بهش تکیه کنی

هر روز بیشتر به خودت میرسی و هر روز ادمها بیشتر از تو میترسن و فکر میکنن داری یه کارهایی میکنی خواهر از شوهرش قایمت میکنه و برادر از اقوام دورت نگه میداره میشی مثل جزامی ها ...

بعد بیشتر تنها میشی و بیشتر بی پول و بیشتر به خودت میرسی و بیشتر احساس گناه میکنی خودتم‌ کم کم باورت میشه یه جور جدایی هستی از بقیه ادمها ...

بعدش ممکنه یه دوست پیدا کنی که اونم مطلقه باشه 

جلوش فیس میکنی این منو میخواد اون منو خواسته انگار برای ادم میشه عقده فکر میکنی یواشکی تو این دنیا اومدی و به هیج جا تعلق نداری !

بعد میفهمی این بی هویتی مال بی شوهریته !!!

تو جامعه ما غیر ازین نیس تلخ یا شیرین ! بعد فکر میکنی هیچکی مثل تو نیست و میخوای یه شوهر پیدا کنی 

وقتی پیدا میکنی یکیو که تو اینهمه بی مهری به تو محبت کنه و تو این همه بی پولی برات خرج میکنه مثل یه نیلوفر بهش میپیچی و فکر میکنی تو عاشقشی.. همه زنهای مثل تو همینن و بدون تو گناه کار نیستی. جامعه تو را این شکلی کرده مادرت برادرت پدرت فامیلت و...

اگر یه مرد واقعی پیدا کنی همه این خاا های عاطفی پر میشه 

شاید یه عده فمنیست بگن نه

ولی چرا تو یه جامعه مرد سالار جزین نیس پس اونو سعی کن رها کنی و خودتو پیدا کن وقتی خودتو پیدا کردی یه ادم خوب هم تو را پیدا میکنه به اینه نگاه کن نه به در ناجی زندگی تو خود تویی

هر روز بیشتر به خودت میرسی و هر روز ادمها بیشتر از تو میترسن و فکر میکنن داری یه کارهایی میکنی خواهر ...

سلام آجی ممنون ازحرفای قشنگت اره خواهروبرادروفامیل ک اصلاحرفشونزن دارن دیوونم میکنن

سلام آجی ممنون ازحرفای قشنگت اره خواهروبرادروفامیل ک اصلاحرفشونزن دارن دیوونم میکنن

ولشون کن برو تاپیک اول منو بخون فکر نکن تو تنهایی همه ماها هم دردیم ولی تلاش کنی میتونی عزیزم هیچوقت نا امید نشو