2777
2789
عنوان

مانتو یا چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 32 پست

خواهر چادر نگه داشتن در وضعیت الان خیلی خیلی مهمه ، اگه دینتو دوست داری  حرف بقیه اصلا نباید برات مهم باشه مهم اون خداییه که حرفش انقد واست اهمیت داشته که در همچین شرایطی مطیعشی واون خدا همچین بندها ایی رو خیلی دوست داره عزیزدلم

خودت میدونی که حفظ چادر اهمیتش بیشتر از مانتوی پوشیدس 

انتخابش با خودته 😘

آره واقعا سخته تازه گرما به کنار کثسف و خاکی شدنشم یه دردسریه   مانتو عبایی ها خیلی گرونن ...

نه عزیزم اونا مزونی که گرونن مگرنه خیلی جاها قیمت پایین تره  

ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ ..ﮔﺎﻫـﯽ ﺑﺎ ﮐﺴانی ﺳﺎﺧﺘﻪ!ﮔﺎﻫــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ...ﮔﺎﻫـــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ؛ ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ ... ﮔﺎﻫــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ!ﮔﺎﻫــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ ..ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ؛ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳـــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــﻮﯾﻢ : ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ "ﺁﻣﻮﺧــﺘﻪ ﺍﻡ "...ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ... ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ ...اﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..ﻣــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ...!!ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ...🌼  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مانتوی پوشیده رو ترجیح میدم چون چادر واسم خیلی سخته اصلا بلد نیستم نمیتونم کنترل کنم  احتما ...

اما من بارها افتادم یبار که اصن اشکم در اومد وسط پیاده رو نشستم دیگه رو زمین 😂😅😅

مانتو بلند و گشاد و روسری پوشیده خودش حجاب ولی اگر به خاطر حرف مردم چادر نمیپوشی بهتره یکم روی شخصی ...

نه فقط حرف مردم نیست خودمم سخته برام جمع کردنش و .... و بار ها هم پام گیر کرده به چادرم و افتادم 😅

ن بابا به کسی ربط نداره راحت باش ... من مانتوم بلند باشه چادر سر نمیکنم ولی اگه شومیز یا مانتو کوتاه باشه سر میکنم اونم دست خودم نیست معذب میشم😅

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤