2777
2789
عنوان

مامانا بیاین ی لحظه

95 بازدید | 27 پست

نی نی تون بدنیا اومدنی چند کیلو بود من خودم زیاد شکم ندارم الان ماه پنجم بارداری هستم نگرانم ک ی موقع نی نیم ضعیف باشه شما باردار بودین شکمتون بزرگ بودیا ربطی به شکم نداره نی نی تون چند کیلو بود بدنیا اومدنی

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان

ربطی به شکم نداره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به شکم نداره

شما سونوی اخرتون رو رفتین نی نی تون چند کیلو بود؟؟

عزیزم ربطی ب شکم نداره من تا 8ماهگی اصلا معلوم نبود باردارم. وزنشم3500

واقعا من دقیقا همینطورم خیلی نگران بودم

وزن هنگام تولد هم خیلی مهم نیس دخترمن 3500 بچه دخترداییم 2800 الان ماشالا اون دوبرابر دختر من تپله

عزیزم ⁦❤️⁩

عزیز ربطی به شکم نداره من دوقلو باردار بودم   شکمم انگار بارداری ی قلویی بود ولی وزن دوقلوهام خوب بود یکیشون ۳۲۰۰ یکی دیگه ۳۱۰۰ ولی قدم بلند هست همش به یول خودمون داده بووم پهلو

2450 وزن تولد نی نی ام    

خودتون چند کیلو تو بارداری اضافه کرده بودین

من اصلا معلوم نبود حامله هستم فکر کن زن عموم هشت ماهگی دیدم چقدرم کنار هم بودیم نفهمید من باردارم بچ ...

خداحفظش کنه گلم

وزن هنگام تولد هم خیلی مهم نیس دخترمن 3500 بچه دخترداییم 2800 الان ماشالا اون دوبرابر دختر من تپله

واقعا حرفت درسته دوقلوهای من انگار نی قلیون ولی هم سنای اونارو که میشنایم توپولو هستن