پسرم امسال قراره بره پیش دبستانی اگه شرایط نرمال بود تا حالا بایدثبت نام میشد ولی حالا با این وضعیت مدارس هم مشخص نیست چی قراره بشه چه برسه به پیش دبستانی
شما چی کار میخواید بکنید
دسته گلاتون رو پیش دبستانی ثبت نام میکنید یا نه.
خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آیندهای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست
دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند. (آلبرت انیشتین)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من میخواستم ثبت نام نکنم تو این شرایط اما اموزش و پرورش که رفتم گفتن حتما باید ثبت نام کنین وگرنه برای کلاس ثبت نام کلاس اولشون به مشکل میخورین خالا نمیدونم چکار کنم احتمالا باید بنویسم
من میخواستم ثبت نام نکنم تو این شرایط اما اموزش و پرورش که رفتم گفتن حتما باید ثبت نام کنین وگرنه بر ...
معاون دختر من میگفت هیچ اجباری نیست ثبت نام نکن چون کوچیکن رعایت نمیکنن خیلی خطرناکه پیش دبستان که اجبار نیست
دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند. (آلبرت انیشتین)
من خیلی فکرم درگیر این موضوع شده طفلکی هر روز ازم میپرسه پس کی منو ثبت نام میکنی
خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آیندهای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست
من میخواستم ثبت نام نکنم تو این شرایط اما اموزش و پرورش که رفتم گفتن حتما باید ثبت نام کنین وگرنه بر ...
منم به خاطر همین چیزا میگم وگر نه هرچی قراره اونجا بهشون یاد بدن خودم تو خونه یادش میدم
معاون دختر من میگفت هیچ اجباری نیست ثبت نام نکن چون کوچیکن رعایت نمیکنن خیلی خطرناکه پیش دبستان که ا ...
اگه اینطور باشه خیلی بهتره
رفتم آموزش و پرورش شهرمون ، گفتن اگه نگرانین پیش دبستانی اجباری نیست و میتونین امسال ثبت نامش نکنین ولی سالِ بعد حتما باید برای کلاس اول ثبت نام کنین!!!!!