2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

151 بازدید | 17 پست

سلام چکارکنم نامزدم باهام گرم بشه اوایل خیلی خوب بود بیشتر وقتشو بامن بود الان دوسه روز ی بار زنگ میزنم پیامم روزی نیم ساعت دوس دارم مثل اوایل باشه درصورتی که روزی چندبار با مادرش تلفنی صحبت می‌کنه چکارکنم بکشمش سمت خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در دوران نامزدی این رفتار غیر عادیه 

حدود یک ساله نامزدیم پنج ماه اول روزی چندساعت بامن حرف میزد خیلی توجه میکرد ولی الان ن حتی شده دوهفته بهم زنگ نزده باشه فقط پیام تازه ی بار قهر کردم خیلی جدی الان دیگه هرروز که اصلا خیلی خوب باشه ی روز درمیون زنگ میزنه

عزیزم مشت نشونه خرواره ، الان اینطوریه بعدا تو زندگی از اینم سردتر میشه ، به جای تلاش برای تغییر علت رو پیگیر باش ببین مشکلش چیه شاید مدلش اینطوریه اگه اخلاقش اینطوری باشه یعنی تلاش نکن عوض بشه همون طوری که هست بپذیرش یا بیخیالش شو، اگرم مشکلی هست حلش کن به نظر من دوران نامزدی اوج دوران طلایییه احساساته  این که کمرنگ شده برای شما زنگ خطر باشه برای شناختش

تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز
خودش که میگه کلا اینجوریم ولی برام سواله چرا اوایل اینجوری نبود

چون اوایل هیجانات بیشتره ادمها خودشون نیستن بیشتر ترشح هورمون عشقشون جلودارشونه ولی به طور طبیعی بعد از یه مدت میشن خود واقعی شون ، بهش بگو از این اخلاقش ناراضی هستی و دلت روابط گرمتری میخواد ببین چی میگه

به نظرم اگه عقد نکردی جدا شو.. این مردا خودشون هزارتا عیب و ایراد در میارن تو زندگی دیگه یکی تو نامزدی هم محلت نده وای به حال عروسی و بچه دار شدن و ... اصصلا ارزش نداره

دخترم تمام زندگی من
چون اوایل هیجانات بیشتره ادمها خودشون نیستن بیشتر ترشح هورمون عشقشون جلودارشونه ولی به طور طبیعی بعد ...

گفتم بهش میگه اخلاقم اینجوریه کلا فقط با مادرم روزی چندبار صحبت میکنم که اونم مادرم برام فرق میکنه

گفتم بهش میگه اخلاقم اینجوریه کلا فقط با مادرم روزی چندبار صحبت میکنم که اونم مادرم برام فرق میکنه

پس روراست بهت  گفته این یعنی همینه که هست ، ببین من الان ازواج کردم دوران نامزدی روزی ۱۰۰۰ بار تلفنی حرف میزدیم الان روزی سه بار اینو بدون فردا روزی که ازدواج کنی کمتر از اینی که الان هستید میشید پس چشماتو باز کن در ضمن اولیوت اول مرد باید زنش باشه نه مادرش این اصلا درست نیست که اولویت اول نامزد شما مادرشه، البته مادر هم قابل احترامه ولی اینکه مادرم فرق داره به او بیشتر زنگ میزنم معنی خوبی نداره

صیغه خوندیم

اوه اوه تو دوران صیغه یا همون نامزی باید در اتاق تو بخوابه از بس بهت گرایش داره این یه جاش میلنگه دختر شک نکن

پس روراست بهت  گفته این یعنی همینه که هست ، ببین من الان ازواج کردم دوران نامزدی روزی ۱۰۰۰ بار ...

نمیدونم چکارکنم بخدا همش میگم ازهم دوریم اینجوریه بریم زیر ی سقف درست میشه از ی طرف دوسش دارم خیلی عذاب میکشم