2777
2789

خودمم تاپیک منفی زیاد گذاشتم پس این مثبتو میذارم

آقا من یه لباس قشنگ خریدم که بهم میومد همسرمم دید گفت بهت میاد منم خریت کردم گفتم اشکالش اینه لاغریمو قشنگ نشون میده

برگشت گفت تو که لاغر نیستی تو باربی هستی باربی من😁

اوایل عقدمونم به جای اینکه بگه اسکینی هستی یا لاغری گفت تو چون بدنت باربیه فلان مدل لباس بهت خیلی میاد

یه بار هم قبل عقذ من درباره ی بدنم اصلا اعتماد به نفس نداشتم برا همین نمیتونستم مانتو انتخاب کنم(برا بله برون) فهمید دلیل اینکه چرا تو انتخاب لباس سختگیری میکنم. یهو برگشت گفت کی گفته تو لاغری و لباس گشاد بهت نمیاد؟ اتفاقا لباسای گشاد بیشتر بهت میاد اعتماد به نفس داشته باش

یه بار هم دوتا کتاب داد بهم با مضمون افزایش اعتماد به نفس و اصول سخنرانی

این خصوصیتشو خیلی دوس دارم که میخواد اعتماد به نفسمو زیاد کنه که میخواد کمکم کنه اضطراب اجتماعیمو شکست بدم (البته بهش نگفتم ممکنه اضطراب اجتماعی داشته باشم ولی خب اون خیلی درمورد روانشناسی میدونه و مطمئنم تا حالا فهمیده)🥲

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم توتاپیکام خیلی ازشوهرم بدگفتم..ولی خدایی خیلی خوبیاداره کاش حوصله داشتم اوناروهم میگفتم

به نظرم بهتره هر سه تا تاپیک بدی چه میزنیم یه تاپیک مثبت هم بذاریم

خیلیا مجردن و از ازدواج فوبیا دارن یکیشم من بودم

ولی خب اونقدرا هم بد نیست

لاقل برا من از خونه ی بابام بهتره تا اینجا

منم مثل تو لاغرم و لباس خریدن برام سخته ولی خوب شوهرم تا به حال از اندام من بدی نگفته حتی میگه اینجوری خوشگلتری چاق بشی زشته

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

ان شالله که همیشه اینطوری باشه اوایل زندگی همچی خوب وعاشقانه هست کم کم بدرفتاری ها شروع میشه احتمالا ...

ازدواجمون سنتی بود دوست عزیز. و ازدواج سنتی اسمش روشه یعنی عاشقانه و کورکورانه نیست

اون موقع که اولین بار گفت باربی هم مدت کمی بود باهم بودیم و امکان نداشت با اون سرعت عاشقم شه

من اینو میذارم به پای شعور زیادش 

ازدواجمون سنتی بود دوست عزیز. و ازدواج سنتی اسمش روشه یعنی عاشقانه و کورکورانه نیستاون موقع که اولین ...

درسته 

من کلی گفتم منظورم شما نبودی منظورم اینه یک طرفه نباید  قاضی بریم چون اینجا تاپیک شکایت شوهر زیاده

درسته من کلی گفتم منظورم شما نبودی منظورم اینه یک طرفه نباید قاضی بریم چون اینجا تاپیک شکایت شوهر ز ...

دوست عزیز کسی نمیاد اینجا از خوبی همسرش بگه